Otřes v Británii! Meghan chce utéct!

Meghan Markle a Kate Middleton 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. června 2019 11:37 | Aktualizováno: 7. června 2019 22:29

Vévodkyně Meghan Markle údajně plánuje přestěhovat sebe, prince Harryho a syna Archieho do Spojených států. Chce tak uniknout „stínu“ Kate, vévodkyně z Cambridge, a jejího manžela prince Williama!

Meghan údajně plánuje přestěhovat svou rodinu do Spojených států, aby se "vrátila ke své rodině" a dostala se ze stínu prince Williama a vévodkyně Kate. Tvrdí to alespoň královský znalec Rob Shuter. Komentátor se odkazuje na královské zdroje a tvrdí, že vévodkyně z Sussexu není šťastná, že byla odsunuta na druhé místo svým švagrem a švagrovou.

Už nějakou dobu se mluví o tom, že by vévoda a vévodkyně ze Sussexu mohli již brzy působit v rámci diplomacie v některé z afrických zemí. Jenže vše je prý úplně jinak! „Meghan Markle opouští Británii s princem a dítětem. Odmítá se ale přestěhovat se do Afriky, chce jet do USA,“ tvrdí Shuter.

„Zdroje mi prozradily, že se v královské rodině hodně mluví o princi Harrym a Meghan a jejich dočasném stěhování, ale to se nestane, když se Meghan chystá se svým dítětem a princem vrátit do Ameriky. Jejím cílem je být daleko od Williama a kate,“ vysvětluje expert. „Meghan ví, že pokud zůstane v Británii, bude to vždy znamenat život ve stínu,“ dodal Shuter.

Meghan byla až do svatby velmi nezávislá a dělala si, co chtěla. To se ovšem změnilo, když se stala členkou královské rodiny. Musela se vzdát například svých profilů na sociálních sítích, prostřednictvím kterých komunikovala s fanoušky. Nyní za ni a jejího muže komunikaci s okolním světem obstarávají odborníci.

Mnozí znalci poukazovali na to, že Meghan dlouho nevydrží stát na druhé koleji a že od ní lze dříve či později očekávat rebelii! A když k tomu přičteme fakt, že mezi Meghan a Kate nepanují nejlepší vztahy, je docela dobře možné, že se slova královského znalce opravdu naplní!

Témata: Meghan Markle Kate Middleton Princ Harry Princ William královská rodina (gbr)