Michael Schumacher se ukáže světu! Rodina odhalí pravdu!

Michael Schumacher

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. června 2019 18:48

Od nehody legendárního jezdce Formule 1 Michaela Schumachera uplynulo už několik let, během nichž se na veřejnost dostává jen skutečně málo informací o zdravotním stavu pilota. To by se ale teď mělo změnit!

Na filmovém festivalu v Cannes totiž diváci mohli vidět trailer k dokumentu s názvem Schumacher. Ten natočili němečtí producenti Michael Wech a Hanns-Bruno Kammertons.

Hlavním tématem bude pochopitelně Michael Schumacher. Součástí filmu budou i rozhovory s jeho nejbližšími - manželkou Corinnou, otcem Rolfem a dětmi Gino-Marií a Mickem, kteří si jinak své soukromí maximálně hlídají.

Bývalý šéf F1 Bernie Ecclestone prozradil, že dokument bude obsahovat záběry samotného Schumachera u něj doma s rodinou - vůbec poprvé od nehody na lyžích v roce 2013. Dokonce se objeví i záběry z jeho poměrně nedávné oslavy 50. narozenin na Mallorce.

„Momentálně není Michael s námi. Ale když mu bude lépe odpoví na všechny otázky, " říká Ecclestone.

„Film zobrazuje nejen neuvěřitelnou kariéru, ale také množství aspektů ukazujících složitého člověka," prozradili tvůrci snímku, který by se měl v německých a švýcarských kinech objevit v prosinci 2019. Do Česka se podle všeho dostane až v příštím roce.

Informace o zdravotním stavu sedminásobného mistra světa jsou velmi kusé, rodina Schumachera velmi dobře hlídá od chvíle, kdy ho lékaři udržovali v umělém spánku tři měsíce po havárii na lyžích, kdy při pádu padl hlavou na kámen během jízdy mimo sjezdovku.

Témata: Michael Schumacher