Totální ponížení Donalda Trumpa? Meghan, Kate, William a Harry mu zkazili tajné přání!

Donald Trump od královské rodiny nezískal, co chtěl! 12

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

5. června 2019 14:07 | Aktualizováno: 5. června 2019 15:34

Donaldu Trumpovi byla odepřena jedna věci, po které toužil a kterou chtěl získat během své státní návštěvy ve Velké Británii. Jenže mladší členové královské rodiny - Meghan Markle, její muž, vévodkyně Kate a princ William mu zkazili plány!

Americký prezident je právě na návštěvě Velké Británie, v Portsmouthu oslavuje spolu s politiky z celého světa výročí Dne D! Trump si prý při té příležitosti zoufale chtěl pořídit společnou fotku s Meghan a Kate, které jsou mezi Američany velmi populární!

Jenže takovou fotku se mu získat nepodařilo! Akce se sice zúčastnili i princové William a Harry, jenže podle britského bulváru z tohoto setkání žádná oficiální fotografie nevznikla.

Podle amerického serveru The Daily Beast Trump věřil, že by snímek s mladými členy královské rodiny mohl zvýšit jeho vyhlídky na další zvolení. Jenže zpravodajové z americké stanice Sky News tvrdí, že právě mladí členové britské královské rodiny nepatří mezi Trumpovy fanoušky a že jsou rádi, že to takto mohou ukázat světu!

Sky News totiž poukazuje, že mají blízko k exprezidentu Obamovi a jeho rodině. „Víme také, že Meghan není fanouškem Donalda Trumpa a popsala ho jako misogyna,“ připomíná komentátorka  Rhiannon Millsová, která pro americký server sleduje královskou rodinu.

Meghan v roce 2016 v kampani veřejně podpořila demokratickou kandidátku Hillary Clintonovou. Před návštěvou Británie navíc v médiích kolovala slova Donalda Trumpa, který označil manželku britského prince Harryho za sprostou. A i když později odmítl, že by něco takového řekl, média zveřejnila nahrávku, která to potvrzuje. Není tedy divu, že Harry nemá zájem se s ním po tom všem fotit!

Témata: Donald Trump Meghan Markle Princ Harry Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr) Velká Británie