Dara Rolins bez podprsenky: Fanoušci jsou vytočení, zpěvačka je pořádně setřela!

Dara Rolins 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. června 2019 13:26

Zpěvačka Dara Rolins (46) umí pořádně rozvířit vody! Pořádnou debatu na sociální síti rozpoutala fotkou v tričku – a na první pohled je jasné, že si pod něj nevzala podprsenku! Jeden z fanoušků jí ta po pořádně vyčinil! A nebyl jediný, komu vadí, jak se slovenská zpěvačka prezentuje!

Pobouření vyvolal snímek Dary v khaki tričku. Na tom by samozřejmě nebylo nic špatného – kdyby jí viditelně nestály bradavky! „Občas je to všechno kolem taak krásné, že potřebuju zastavit, vystoupit z auta a jen tak stát,“ napsala Dara k fotce.

Jenže příroda v pozadí bylo to poslední, co fanoušky zajímalo. „Ano, máš silikony, víme, už si klidně dej podprdu,“ rýpl si do Dary jeden z jejích followerů. Za Daru se ihned postavil zástup fanoušků. A nakonec se ozvala i sama blond zpěvačka!

„Styl debaty bych tipovala na patnáctiletého puberťáka a ne dospělého muže, hrdého tátu tak krásného miminka. Nevím, co tě žere, ale hlavně, co ti je do mých bradavek? Si budu nosit a nenosit podprdu, kdy já budu chtít. Ne ty. Vynech bradavky z tvého zorného úhlu a řeš ty, co máš doma. To bude nejlepší,“ pustila se do něj Dara Rolins.

Zmíněný muž ovšem není jediný, kdo v posledních dnech Daru kritizoval. Zpěvačka přiznala, že jí jedna paní napsala, že už má dát pokoj „s těmi fotkami, kde se předvádí do zblbnutí cvičením, dovolenými, sezením před zrcadlem, nicneděláním“. Dara jí obratem vzkázala, že to rozhodně není tak, že nic nedělá, protože teď před sebou má pět koncertů a nějaké focení. „No a tak nějak podobně nic nedělám v podstatě odmalička,“ rýpnula si zpěvačka.

Zdůraznila, že ona si na sebe a svou dceru musí vydělávat. „Nemám vedle sebe chlapa, který položí na stůl výplatu, nikdy jsem neměla. Nevím, co to je nestarat se o sebe, o rodinu, dům, všechny účty a lidí, kteří pro mě pracují. Ale nestěžuji si,“ vzkazuje oné paní i dalším kritikům a tím, že má prostě krásný život!

Témata: Dara Rolins sociální sítě