Jasmina Alagič ukázala dítě! Lidé jsou u vytržení!

Jasmina Alagič se synovcem Rogerem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. června 2019 15:01 | Aktualizováno: 4. června 2019 23:21

Jasmina Alagič s dítětem v náručí? Fotografie, na kterou čekaly tisíce jejích fanoušků, se včera objevila na jejím instagramovém profilu. Balkánské krásce to na snímku moc sluší, ale něco tady nehraje…

Když moderátorka Jasmina Alagič v neděli napsala, že „zítra bude venku to, o čem se zatím jen pošuškává“, neprozradila termín porodu, ale skutečnost, že na slovenský trh vstupuje zahraniční internetový obchod s módou. Přesto nakonec včera zveřejnila fotku s malým dítětem. Porodila tedy?

Nikoliv. Snímek z její pohádkové svatby s rapperem Rytmusem ukazuje balkánskou krásku, jak v náručí drží malého synka své sestry Alexandry. „Miluju tě, ty trpasličí, zrzavoučký, kulaťoučký další synu,“ napsala Jasmina, která má co nevidět sama přivést na svět syna, k fotografii, z níž jsou její fanoušci u vytržení.

„Princezna s princem,“ píše nastávající mamince Monika. „Jsi krásná princezna s miminkem… moc ti to sluší,“ dodala Monika. „Jaj, Jasminko, tak by ti to miminko slušelo,“ vyjádřila se fanynka Veronika v diskuzi, do které se zapojila i sestra moderátorky. „Všichni tři jsou moji,“ napsala Alexandra Alagič a připojila několik srdíček.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic), Čen 3, 2019 v 12:23 PDT

Jasmina a Alexandra prožily velkou část těhotenství společně, ale zatímco manželky Rytmuse se fanoušci i pod včerejším příspěvkem ptají, kdy má termín, její sestra už má porod pár měsíců za sebou. Jak tenkrát Jasmina na šťastnou novinku reagovala?

„Jsem teta. Nezmůžu se na více slov, snad jen, že jsem nekonečně šťastná a miluju celou svoji rodinu a našeho nového člena,“ rozplývala se Jasmina Alagič nad synovcem Rogerem.

Témata: Jasmina Alagič