Trump se setkal s Charlesem a jeho ženou: Výraz vévodkyně baví svět!

Donald Trump s manželkou, královna Alžběta, princ Charles a vévodkyně Camilla 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. června 2019 12:58

Celá země sice návštěvou Donalda Trumpa ve Velké Británii rozhodně nežije, ovšem výraz vévodkyně Camilly po společném setkání s americkým prezidentem pobavil téměř všechny Brity. Při čem zachytily kamery ženu prince Charlese?

Americký prezident Donald Trump je druhým dnem na návštěvě Velké Británie. Zatímco dnešek věnuje především čistě politickým záležitostem, včera měl možnost se sejít se členy královské rodiny s výjimkou krajanky, vévodkyně Meghan, se kterou si vyměňoval ostré názory přes média.

Velké části programu byli kromě úřadující královny Alžběty přítomni princ Charles a jeho žena Camilla, která bývá mnohdy označována za šedou myš královské rodiny. Účast na podobně významné události však dává tušit, že tak špatné postavení asi nemá.

Návštěva se samozřejmě neobejde bez podrobné dokumentace. Kamery tak zachytily vévodkyni Camillu, jak při doprovázení manžela Charlese a prezidenta Trumpa na někoho mrkne. Podle mnoha lidí jde prozatím o nejlepší moment návštěvy šéfa Bílého domu v Británii.

Royal Protection Officer: “Camilla, if you are in trouble then wink, we will come and rescue you.” #TrumpUKVisit #TrumpVisitUK pic.twitter.com/TGMrXwmjUu

— Charlie Proctor (@MonarchyUK) 3. června 2019

Obzvlášť když Britové s humorem sobě vlastním dokážou celou věc dodatečně okomentovat. Třeba novinář Charlie Proctor vložil do úst královské ochranky následující slova: „Camillo, když budete v nesnázích, mrkněte. Přijdeme vás zachránit.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Royal Family (@theroyalfamily), Čen 3, 2019 v 3:18 PDT

Záběry pochází z Trumpovy návštěvy Clarence House, což je sídlo Charlese a Camilly. Společně se měli bavit např. o globálním oteplování. Už předtím se prezident sešel s královnou a večer se pak zúčastnil slavnostního banketu s členy královské rodiny.

Témata: Donald Trump Král Charles III. (Karel III.) Královna Alžběta II. Camilla Parker-Bowles královská rodina (gbr)