Meghan drasticky odtrhnou od malinkatého Archieho! Královna si dupla!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 6

Autor: Jan Novák, stars24.cz

4. června 2019 6:11 | Aktualizováno: 5. června 2019 1:13

Vévodkyně porodila malého Archieho 6. května 2019, tzn dnes to ještě není ani konec šestinedělí a Meghan Markle (37) už musí opustit malého Archieho. Tím, že se stala členkou královské rodiny, i na ní se vztahují jisté povinnnosti královského dvora. A miminko na věci nic nemění. Důvodem je samotná královna.

Malinkatý Archie se poprvé rozbrečel na tomto světě 6. května. Znamená to, že ani šest neděl od jeho narození, a Meghan Markle už musí poprvé opustit chlapečka kvůli královně. Co se chystá?Blíží se Trooping the Colour, tedy oficiální oslava královniných narozenin. Královna Alžběta se narodila 21. dubna, oslavy se ale tradičně odehrávají v červnu, až je jisté hezké počasí.

Tahle obřtí oslava proběhne 8. června. Nebude na ní chybět žádný člen početné kráslovské rodiny. To stejné potkalo i Kate Middleton. I ona musela opustit pokojíček tehdy malého Louise.

Trooping the Colour je tradiční britská slavnost, které se zúčastí tisíce lidí. Pěší vojáky i vojáky na koni doprovází kočáry, ve kterých sedí královští členové, jež mávají lidem okolo.

Vrcholem oslavy je srocení celé rodiny na balkóně Buckinghamského paláce, kde se čeká na přelet stíhaček RAF, jak píše Daily Mail. 

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. Velká Británie