Marihuana, kokain… Adéla Banášová musela s pravdou ven!

Adéla Banášová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. června 2019 15:42

O moderátorce Adéle Vinczeové je známo, že má opravdu spoustu práce, až to prý svého času vedlo k tomu, že jí nařkli z užívání drog. Půvabná Slovenka proto musela kápnout božskou a přiznat, jaký je její vztah ke drogám.

Slovenská moderátorka Adéla Vinczeová (za svobodna Banášová) je populární i u nás, čeští diváci si jí pamatují ze SuperStar nebo galavečerů Českých lvů. Ve své rodné zemi je držitelkou už 16 sošek OTO, což je obdoba TýTý. Co sehrálo roli při jejím úspěchu?

„Měla jsem štěstí, že jsem se dostala k velkým projektům, díky kterým se mi rozběhla kariéra,“ řekla v minulosti několikrát. Pracovitost jí však nikdo upřít nemůže, však se do současné pozice probojovala od píky, původně začínala v rádiu.

Ovšem právě její nasazení připadalo některým lidem podezřelé. „Už od čtyř lidí jsem se dozvěděla, že mi někdo už čtyři roky prodává kokain. Bylo to dávno, když si lidi mysleli, že bych bez toho nezvládala tolik práce,“ svěřila před nedávnem v rozhovoru pro slovenský Refresher.

Je pravdou, že Adéla má práce opravdu hodně, ale o nějakých úlevách nechce ani slyšet. Když jí nedávno Slovenské národní divadlo vypakovalo s její talk show pryč z budovy, udělala všechno pro to, aby natáčení pořadu mohlo pokračovat na novém místě. A uspěla. Kvůli drogám to ale nebylo.

„Pravda je taková, že jsem nikdy kokain neměla,“ řekla na rovinu. To však neznamená, že by nezkusila žádnou drogu. „Mám zkušenosti jen s marihuanou, asi jako většina lidí v rámci pubertálních zážitků,“ dodala.

Témata: Adéla Banášová