Dara Rolins promluvila o alkoholu: Mám ráda, když se mi motá hlava!

Dara Rolins 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. června 2019 21:08 | Aktualizováno: 3. června 2019 4:24

Alkohol k hudbě tak nějak patří a své o něm ví i slovenská zpěvačka Dara Rolins, která se drinkem vždy nabudí na koncert. Jaký je její nejoblíbenější alkoholický nápoj? A který by si naopak nikdy nedala?

K hudebnímu průmyslu a koncertům neodmyslitelně patří alkohol nejen v hledišti, ale i na pódiu. I zpěvačka Dara Rolins přiznává, že si před vystoupením dá s tanečnicemi drink, aby měly lepší náladu a větší energii na pódiu. O jedné věci však v souvislosti s alkoholem nikdy nepřemýšlela.

„Nikdy jsem si nepoložila otázku, zdali se kvůli alkoholu přibírá,“ řekla slovenskému serveru Šarm žena, která si jinak dává záležet na tom, aby byla ve formě. Nejspíš věří tomu, že by se případných kil navíc bez problémů zbavila.

Když si Dara sedne do restaurace, neřeší podle svých slov, co je v jídelním a nápojovém lístku zdravé a co ne. „Piju alkohol, mám velmi ráda suché víno. Víno patří k pěknému večeru. Vždy ho mísím se sodovkou a mám ráda pocit, když se mi trošku začne motat hlava. Takže vínko do mého života rozhodně patří,“ nechala se slyšet.

Co se týče alkoholu, má však Rolins nastavenou jasnou hranici. „Nepiju však tvrdý alkohol, ačkoliv Dominika Cibulková (slovenská tenistka – pozn. red.) tvrdí, že vodka se sodou a limetkou je nejlepší věc na světě,“ přiznala bývalka rappera Rytmuse.

Když však pije alkohol, fláká jinou důležitou věc. Víno sice ředí vodou, ale jídlo si nikdy nedá. „Protože na jídlo v tu chvíli není čas, ale je to čas, kdy se začíná žít!“ prozradila populární slovenská zpěvačka.

Témata: Dara Rolins