Trápení u Gotta: Známý hudebník skončil v blázinci!

Dominika Gottová s otcem Karlem a manželem

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. června 2019 18:38

Situace v rodině Karla Gotta (79) vůbec nevypadá dobře! Jeho Nejstarší dcera Dominika (45) musela poslat svého manžela, známého finského hudebníka Timo Tolkkiho (53) do psychiatrické léčebny!

Timo trpí dlouhodobě psychickými problémy. V poslední době maniodeprese krotil pomocí léků a tak mohl být doma s rodinou. Jenže teď se jeho stav radikálně zhoršil!

„Odvezla jsem ho do nemocnice, několik dní nespal a byl na tom špatně. Je mi hrozně,“ přiznala zdrcená a především vyčerpaná Dominika Blesku. Dcera českého zpěváka žije dlouhodobě ve Finsku.

Dominiku a jejího muže v poslední době trápil fakt, že ani jeden nemá práci, kvůli čemuž se rodina dostala do finančních problémů.

Sám Timo potvrdil, že mu není do zpěvu! „Mám velmi těžké deprese! Dnes jsem byl proto hospitalizován vlastní rodinou,“ napsal na facebook. Fanoušci z celého světa mu ihned začali vyjadřovat podporu.

Dominika prozradila, že se o víkendu za manželem do léčebny chystá na návštěvu, chce ho podpořit v těžkém boji. A to i přesto, že sama na tom není nejlépe! Trápí se totiž nejen kvůli svému muži, ale i kvůli špatnému zdraví své maminky Antonie Zacpalové. Protože nemá peníze na letenku, nemůže svou maminku přijet osobně navštívit.

Přesto všechno se Dominika snaží zůstat silná! „Jsem vyčerpaná, ale snažím se vše zvládat,“ vzkázala z Finska Gottová.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki Karel Gott