Celeste Buckingham to schytala: Jsi jako kombajn!

Buckingham, Celeste 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. června 2019 16:36

Celeste Buckingham si po rozchodu s podnikatelem Alešem Mlátilíkem prochází dost složitým obdobím. Navíc se do ní pustil kontroverzní kolega z branže Martin Jakubec, který ji označil za „kombajn“. Zpěvačka se však dočkala nečekaného zastání.

Je to pár týdnů, co se slovenská zpěvačka Celeste Buckingham rozešla s českým podnikatelem Alešem Mlátilíkem. Zatímco bývalí partneři si navzájem nic nevyčítají, hudebnice to schytala od kontroverzního zpěváka Martina Jakubce, který se ve slovenském šoubyznyse opřel prakticky do každého.

Mezi Mlátilíkem a Buckingham byl totiž značný věkový rozdíl, na což Jakubec upozornil. Ovšem trochu jinak, než všichni čekali. „Aleš se zřejmě inspiroval mnou. Já to udělal stejně s Božankou. Nejen ženy pouštějí chlapy k vodě, ale novým trendem je pravý opak,“ napsal na sociální síti.

„Rada do života pro muže: Nikdy si neberte mladé telátko. Zvlášť takový kombajn, když jste vy sám tenký klásek,“ pokračoval Jakubec, který neváhal o Celeste říct, že vypadá jako padesátiletá žena po čtyřech dětech. To se ale pořádně přepočítal, protože se mu postavil do cesty nečekaný protivník.

Ozval se totiž sám Mlátilík. „Milý Martine. Zklamu vás, vámi jsem se neinspiroval, já si ženy vážím. A Celeste je jedna z těch, kterých si budu vážit vůbec nejvíc v celém životě,“ vzkázal mu expřítel zpěvačky. Navíc si neodpustil uštěpačnou poznámku na Jakubcovu adresu.

„Celeste by vám na vaší poznámku s úsměvem na tváři odpověděla, že ona se zpět do formy dostane kdykoliv. Na rozdíl od vlasů na vaší hlavě,“ setřel ho Mlátilík a na závěr mu popřál všechno nejlepší.

Témata: Celeste Buckingham