Jasmina Alagič o dítěti v sobě: Sebrat si to nenechám!

Jasmina Alagič 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. června 2019 11:35 | Aktualizováno: 2. června 2019 17:43

Těhotná moderátorka Jasmina Alagič už se nemůže dočkat chvíle, kdy přivede na svět syna. Včera si bez něj naposledy prožila Den dětí, ke kterému dostala nádherné přání od maminky. Co si nenechá sebrat?

Jasmina Alagič si včera užila poslední Den dětí bez syna, který se má moderátorce a rapperu Rytmusovi co nevidět narodit. Při té příležitosti se pochlubila snímkem obrazovky svého telefonu, na který obdržela „esemesku“ od maminky, která jí nezapomněla k dětskému dni popřát.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic), Čen 1, 2019 v 2:55 PDT

„Krásný poslední Den dětí, dokud sama nejsi matkou. Jsem vděčná za své krásné, zdravé děti. Miluju tě,“ napsala Jasmině maminka. Balkánská kráska samozřejmě nezapomněla poděkovat. „Moje maminka. Denně děkuji, že jsem dítě mých rodičů. Ať to trvá navěky!“ reagovala na Instagramu.

Následně popřála všem dětem (včetně těch velkých) a trochu se zasnila. „Zachovat si dětství v dospělosti je pro mě ta nejhezčí věc, je to něco, co si nikdy nenechám sebrat,“ pokračovala nastávající maminka na sociální síti.

„Jsem šťastná přešťastná, že už za chvíli budu moct slavit Den dětí s naším dílem lásky,“ poukázala Jasmina na fakt, že ji už brzy čeká porod prvního potomka, kterého čeká s rapperem Rytmusem.

Na závěr pak přidala ještě krátké PS. „Víte, co je úžasné na mojí mámě? Že mi napíše takovou krásnou zprávu, ale vzápětí, když blázním, mě dokáže poslat do řiti jak chlapa. Tak to má být!“ prozradila těhotná moderátorka.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)