Záhada uvnitř královské rodiny: Převtělila se Diana do prince George?

Princ George z Cambridge (George Alexander Louis) - 5 let 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. června 2019 9:28

Zarazila vás někdy podoba malého prince George s princeznou Dianou? Světlá barva vlasů, malý nos, výrazné obočí, uhrančivý úsměv a jiskra v očích. Najdou se dokonce lidé, kteří si myslí, že je George inkarnací své zesnulé babičky.

Letos na konci srpna uplyne už 22 let od chvíle, co při tragické autonehodě v Paříži přišla o život milovaná princezna Diana. O ní bylo známo, že ráda využívá služeb astrologů, věštců a médií, naslouchala např. řecké mystičce Madame Vasso a podle některých lidí dokonce začala věřit v reinkarnaci.

Kde však hledat osobu, do které se převtělila? Indická věštkyně Šaron Prasad to prý umí vyčíst z postavení hvězd a planet. „Diana se narodila ve znamení raka, což ji hodně ovlivnilo,“ konstatuje. Stejného znamení je přitom její vnuk, princ George. „Jde o inkarnaci lady Diany,“ šokovala v roce 2013, kdy se syn prince Williama a vévodkyně Kate narodil.

Podle spirituálně naladěných lidí se duše zemřelých vrací, aby zesnulí dokončili svou misi. V případě Diany není o předčasném úmrtí pochyb, zemřela v pouhých 36 letech. Prasad se přitom opírá i o podobu princezny a malého prince a domnívá se, že jak bude stárnout, bude společných vlastností ještě přibývat.

Ovšem slavné americké médium Sylwia Browne došlo k jiným závěrům. V její knize Posmrtný život bohatých a slavných z roku 2011 o inkarnaci Diany píše. „Byla nadšená ze svatby Williama. Podle ní je Kate pro něj jako stvořená,“ vyjádřila se jasně.

Sama vévodkyně prý měla být se spirituálně založenou Američankou ve spojení i v roce 2013, kdy přišel na svět princ George. Z toho se dá prý vyvozovat, že její syn nemůže být vtělením Diany. Navíc Prasad se opírá jen o postavení hvězd a žádný další důkaz nepřinesla. Dozvíme se někdy pravdu?

Témata: Princ George z Cambridge (George Alexander Louis) královská rodina (gbr) Lady Diana