Těhotná Jasmina trpí víc, než čekala!

Jasmina Alagič a Rytmus se těší na miminko! 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. června 2019 19:43 | Aktualizováno: 2. června 2019 3:57

Rytmus a Jasmina Alagič se co nevidět dočkají syna. Především balkánská kráska už by si přála, aby se miminko narodilo, poslední dobou totiž vypadá, že ji těhotenství unavuje víc, než čekala.

Rapper Rytmus a moderátorka Jasmina Alagič mají za sebou několik náročných týdnů, během kterých se vzali a jako novomanželé vyrazili na svatební cestu do Paříže. Na těhotnou balkánskou krásku už to však možná bylo trochu moc.

Důkazem budiž jedno z videí, které hudebník zveřejnil na sociální síti. Fanouškům na něm ukázal, že na výbavě pro svého prvního potomka nehodlá šetřit. Na záběrech se však objevila i Jasmina, která vypadala dost unaveně.

Těhotenství zkrátka není žádná sranda, ačkoliv se nastávající maminka nedávno svěřila, že jí netrápí problémy, které bývají u žen v jiném stavu běžné. Přestože se jí podle jejích slov ani jednou neudělalo zle, těhotenství jí evidentně zmáhá.

Naopak na rapperovi už je znát, že se na příchod syna moc těší. O svou ženu se stará jako o královnu a nepodceňuje ani další přípravy. Na miminko už doma čeká mnoho kusů oblečení i fešný kočárek, který už pár stihl pořídit.

Kdy má dítě přijít na svět, zatím není jasné, není však pochyb, že bude mít opravdu milující rodiče. Pár, který se dal dohromady zhruba před rokem, totiž společně kráčí životem opravdu zlehka.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič