Dara Rolins to neunesla: Pravda o jejím šokujícím vzhledu a operaci!

Dara Rolins ve vysílání ČRo 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. května 2019 10:47 | Aktualizováno: 31. května 2019 22:22

Oblíbená zpěvačka Dara Rolins se rozhodla uvést na pravou míru spekulace slovenských médií o tom, že podstoupila estetický zákrok v tváři, který se výrazně podepsal na jejím vzhledu. Na operaci byla, ale…

Jak jsme vás včera informovali, slovenský server Plus Jeden Deň zveřejnil článek, v němž se podivoval nad vzhledem Dary Rolins během rozhovoru pro Český rozhlas. Opíral se přitom o vyjádření uznávané dermatoložky, která tvrdila, že populární zpěvačka podstoupila jakýsi estetický zákrok. Reakce na sebe dlouho nenechala čekat.

Dara na sociální síti uvedla, že jí slovenský bulvár opět nezklamal, a než se dostala k jádru věci, ztratila o bulváru několik vět. „Tak jen pro upřesnění – žádná operace tváře – to by mě samotnou zajímalo, kdy bych jí stihla? A už vůbec ne tajná,“ osočila se na slovenské novináře.

„Mám udělaná víčka (asi jako milion jiných stejně starých, starších i mladších žen) neinvazivním způsobem, rovná se žádné řezání/stehy. Na fotce z doprovodného videa z rádia, kam jsem si dopoledne po józe odskočila na rozhovor, jsem prostě bez make upu,“ konstatuje oblíbená zpěvačka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi), Kvě 30, 2019 v 5:49 PDT

Ohradila se i proti tvrzení dermatoložky, že její vzhled ovlivnila nežádoucí reakce na zákrok. „Bylo to jen pár dní po zákroku, takže jejich tvar i farba, rovná se ‚reakce‛ víček není nežádoucí – jak se ke mně vyjadřuje odborník – ale naopak přirozeně žádoucí,“ argumentuje Dara, která nechápe, proč by vůbec o takových věcech měla hovořit.

„Jsme v kategorii ‚za intimní hranicí osobního prostoru‛, jen krok od toho, řešit mojí pravidelnou stolici, menstruační cyklus a jiná, podobně dobrodružná témata,“ napsala Rolins na Instagramu s tím, že jsou momenty, kdy je za „fešandu, ale i chvíle, kdy je „úplně obyčejná, nenamalovaná, unavená máma“.

Témata: Dara Rolins