Pořádný šok: Ivana Christová se změnila k nepoznání!

Ivana Christova na srazu Missek po třiceti letech 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. května 2019 8:54

Ivana Christová patří mezi ty Missky, které si i po letech od vítězství pamatuje úplně každý! Dnes už sice nemá zdaleka postavu modelky, i v osmačtyřiceti ale ukazuje, jak jí to sluší!

Christová se v roce 1989 stala historicky první československou Miss. Poslední roky ovšem bojuje s kily navíc a její váha občas skáče jako na horské dráze! Opakovaně se sice pokoušela opět zhubnout, vždy ji ale dohnal jo-jo efekt.

Sama už navíc v minulosti přiznala, že v mládí si svou váhu udržovala také díky nejrůznějším dietám, které jí však zničily zdraví. „Léta jsem si dávala dohromady imunitní systém a správné stravovací návyky. Kvůli tomu, že jsem se víc než deset let pořádně nenajedla, jsem prodělala několik kolapsů a operací,“ prozradila před pár lety.

Dnes už svou váhu tolik neřeší. Raději se věnuje svému podnikání a s kamarádkou cestuje po celém světě. I díky tomu, že hodila starosti za hlavu, konečně zase září štěstím a spokojeností. Navíc jí to opravdu sluší!

Dokonce se svěřila do rukou expertek, které ji ještě více zkrášlily! Její dcera Daniela, talentovaná vizážistka, ji profesionálně nalíčila, kamarádka Silva se postarala o účes! Proměna Ivany měla u jejich fanoušků opravdu úspěch!

Lidí jí píší, že je i po letech velká kočka a že jí to moc sluší. „Ivanko, ty jsi ta nejkrásnější žena na Slovensku,“ nešetří chválou Jana. „ Vždy elegantní a krásná,“ přidává se další fanoušek.

Témata: Ivana Christova Miss Slovensko