Definitivní tečka: Ženatý Rytmus spálil poslední most za Darou Rolins!

Jasmina Alagič a Rytmus (Patrik Vrbovský) 9

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

30. května 2019 21:03

Rytmus definitivní spálil mosty za starým životem! Patrik Vrbovský (42), který se před dvěma týdny oženil s moderátorkou Jasmin Alagic (29), si už se svou novomanželkou spokojeně žije ve vile u Bratislavy.

Novopečený ženáč se z hnízdečka lásky, které ještě voní novotou, může těšit dvojnásobně. Podle informací slovenského deníku Nový Čas se mu totiž po sedmi letech podařilo prodat dům v Piešťanech, který byl v nabídce realitek už od roku 2012! Dokonce za něj inkasoval tučnou částku.

Jednoduchý, ale luxusně zařízený dům v oblíbené lokalitě nedaleko jezera už má nového pána. Z veřejně dostupných zdrojů deník zjistil, že se novým majitelem Rytmusovy vily, kde rapper trávil čas se svou ex Darou Rolins, stal přibližně padesátiletý manželský pár z Piešťan a klíče od domu mají od 23. května.

Čtyřpokojový bungalov s pozemkem kupoval Vrbovský ještě v roce 2008 spolu s tehdejší partnerkou Andy Práznovskou a jen holodům měl tehdy hodnotu přibližně 155 tisíc eur, tedy asi 4 miliony korun. Jenže když se pak tihle dva rozešli, idylka skončila a Patrik musel Andy vyplatit.

V roce 2012 se nemovitost objevila v nabídce realitní kanceláře za 270 tisíc eur (necelých 7 milion eur). Rytmus tehdy randil s Darou Rolins, se kterou si zařizovali hnízdečko lásky v Tuchoměřicích u Prahy. Páreček se loni rozešel a tehdy pro změnu Dara svého bývalého z domu vyplatila.

Raper své piešťanské sídlo tehdy neprodal, ani když později o něco snížil cenu. Podařilo se to až nyní a za dům údajně dostal asi 250 tisíc eur (6,5 milionu eur). Odbornice na reality deníku potvrdila, že ceny luxusně zařízených domů v této lokalitě v Piešťanech včetně pozemku se pohybují okolo 200 až 250 tisíc eur.

Mezitím se ovšem Patrik s Jasminou zabydleli  jejich nové vile Malinovo při Bratislavě za přibližně 500 tisíc eur (13 milionů korun).

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič Dara Rolins