Hledá Celeste Buckingham nového chlapa? Přišla jasná odpověď!

Celeste Buckingham 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. května 2019 15:41

Jsou ženy, které po rozchodu nezůstávají dlouho samy. Řadí se mezi ně i zpěvačka Celeste Buckingham? Od konce jejího předchozího vztahu uplynulo sice jen čtrnáct dní, ale ona už zná na tuto otázku odpověď.

Jsou to zhruba dva týdny, co si slovenská zpěvačka Celeste Buckingham a podnikatel Aleš Mlátilík poděkovali a rozešli se po necelém roku vztahu. Pár, který se potkal během soutěže X Factor, si popřál hodně štěstí i v lásce, hudebnice teď ale přiznala, že na nic takového momentálně nemá ani pomyšlení.

„Možná je čas na delší pauzu. Trochu vydržet a být nějaký čas nezamilovaná,“ řekla slovenskému deníku Nový Čas. V další větě pak hodila flintu do žita. „Bráním se, protože osudový chlap neexistuje. Existuje jen tvrdá práce z obou stran, aby ten vztah vydržel a fungoval dlouhodobě,“ nechala se slyšet.

Ke stále ještě bolavému rozchodu se vracet odmítla. „Nemůžu a nebudu. Respektuji jeho soukromí, jelikož je pravidelnou tváří Markízy. Není to na místě, abych se vyjadřovala,“ jasně se vyjádřila rodačka ze švýcarského Curychu.

„Můžu říct, že jsme stále kamarádi. Hádám, že to tak vydrží,“ sdělila slovenskému deníku. Vývoj jejich vztahu měl přitom rychlý spád, v březnu si vyznávali nehynoucí lásku, ještě v květnu při Celestiných narozeninách spolu byli. O čtrnáct dní později ale napsali poslední stránku.

Buckingham se teď chce plně věnovat své umělecké dráze. „Jsem spokojená, mám hodně práce, dobrých kamarádů, sestru. Nepotřebuje hledat něco dalšího,“ řekla na rovinu. Nového chlapa tedy po jejím boku minimálně nějakou dobu nehledejme.

Témata: Celeste Buckingham