Intimní tajemství vévodkyně Meghan prozrazeno! Vysvětluje vše!

Meghan Markle 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. května 2019 15:59

Vévodkyně Meghan čelila krátce po porodu konspiračním teoriím, které tvrdily, že své dítě vůbec neporodila. Zastánci této teorie se odkazovali na její postavu, která vypadá stále skvěle. A mnoha lidem vrtalo i před porodem hlavou, jak je možné, že Meghan vypadá pořád k světu. V čem spočívá její tajemství?

V pravidelném tréninku. Meghan si totiž platí Sebastiena Lagreeho, jednoho z nejslavnějších trenérů, ke kterému chodí například David Duchovny nebo Michelle Obamová.

Ten Meghan sestavil tréninkový program na míru. Takový, kde sice nenabírá svaly, ale udržuje svou postavu v perfektní formě. A ví, že Meghan jeho trénink nikdy nevynechala.

"Má dokonalou postavu, stará se o sebe a záleží jí na tom, aby byla zdravá. V Londýně chodí do našeho Studia Lagree a v Los Angeles pravidelně cvičí pilates," uvedl pro Daily Mail trenér slavných osobností.

Není proto divu, že Meghan vypadala před těhotenstvím, před porodem i po něm stále skvěle. Podle Lagreeho totiž Meghan chodí cvičit třikrát týdně. A to za všech okolností.

Sama Meghan je s tréninkovým programem spokojená. Pro magazín Women´s Health UK už dříve uvedla, že výsledky jsou viditelné po pár lekcích, a cítí se ve studiu opravdu příjemně. 

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)