Idol mužů Pamela Andersonová (50) je dnes k nepoznání

Pamela Anderson 60

Autor: Jan Novák, stars24.cz

6. prosince 2017 6:36

Podívejte se, jak se hodně změnila Pamela Anderson. Hvězda amerického seriálu Pobřežní hlídka je dnes už k nepoznání.

Andersonová je kanadsko-americká herečka, modelka a producentka žijící ve Spojených státech amerických. V devadesátých letech 20. století byla považována za sexuální symbol.

Ve svých 22 letech navštívila sportovní utkání oděná do trička s reklamním nápisem. Na stadionu ji místní filmař zachytil a záznam viděl i představitel společnosti propagované na tričku a nabídl Pamele kontrakt. Následně se její fotografie objevily v časopise Playboy a poté začala hrát v epizodních rolích amerických televizních seriálů. V jednom takovém ji zahlédl i David Hasselhoff, producent seriálu Pobřežní hlídka, a nabídl Pamele spolupráci. Tím začalo její čtyřleté účinkování v tomto seriálu.

Roku 1994 si po čtyřdenní známosti vzala za manžela hudebníka Tommyho Lee. Páru se narodili dva synové, a sice Brandon Thomas a Dylan Jagger. Po rozpadu manželství byl jejím partnerem další hudebník Kid Rock, jehož si posléze i vzala. Svazek ale po půl roce ukončili rozvodem. Poté byl jejím manželem pokerový hráč Rick Salomon, ale ani tento vztah nevydržel. Rozešli se po dvou měsících. Do svazku s Rickem Salomonem vstoupila Pamela ještě jednou, ale již po půl roce se opět rozváděli.

Andersonová se také věnuje boji za práva zvířat, a to prostřednictvím agentury PETA. Pro dosažení vytčených cílů v této oblasti se neváhala ve výloze obchodu vysvléknout nebo napsat dopis britské královně. Vedle Pobřežní hlídky vystupovala kupříkladu ve filmech Barb Wire, Scooby-Doo, Borat nebo ve filmovém snímku Pobřežní hlídka či v seriálu V.I.P.

Pamela Andersonová (50) se v poslední době razantně staví ke kauzám sexuálního obtěžování, zhoubnosti porna a v neposlední řadě libuje si v kritice amerického pokrytectví. Svou kritikou míří na kolegyně, které ze sebe dělají hrdinky zveřejňováním sexuálních skandálů producenta Harveyho Weisteina (65).„Když jdete s někým sama na pokoj v hotelu, tak asi víte, o co jde. Agenti měli případně s nimi někoho poslat,“ řekla Pamela Andersonová.Což musela vysvětlovat...

„Neřekla jsem, že si ty ženy zasloužily zneužívání nebo že prasata jako Weinstein by neměla být potrestána. Právě naopak, já sama jsem si řekla, že je Weinstein sexistické prase a tyran. Takže tady neobviňuji oběti, ale dívám se na ten problém z úhlu žen, které jsou si vědomy určitých problémů a jak si jich všimnout a bojovat s nimi,“ napsala Andersonová na svou obhajobu. 

„Je to zcela pokrytecké, když tohle ignorujeme. A nikomu nepomůže ignorovat realitu ve společnosti, v níž žijeme. Příčiny toho problému a jeho řešeníjsou složité a ženy, které nežijí v utopistické bublině, si to musejí uvědomovat, o co jde. A to je to, co jsem zdůraznila,“ dodala.

Témata: Pamela Anderson