Vévodkyně Meghan je opuštěná! Přišla o nejbližšího člověka!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor je představován královně. 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. května 2019 10:57

I když od jejího porodu uplynulo jen několik málo týdnů, zůstala teď Meghan na všechno sama! Opustila ji totiž osoba, která ji pomáhala a na kterou se vévodkyně ze Sussexu mohla vždy bezmezně spolehnout!

Ještě před porodem za Meghan přiletěla její matka Doria Raglandová, která jinak žije v Los Angeles. Své dceři pomáhala s jejím prvorozeným synkem Archiem. Jenže to teď skončilo! Doria se totiž opět vrátila do Spojených států!

Být rodičem je obtížné a tak byla vévodkyně ráda, že měla podporu své matky. Doria se dokonce objevila na rodinné fotce, na které Meghan a Harry představují svého potomka královně Alžbětě!

Jenže idylka skončila. Doria byla před pár dny viděna, jak doma v L.A. venčí svoje dva psy. Očekávalo se přitom, že Doria stráví ve Velké Británii delší dobu!

Objevují se tak spekulace, zda Harry a Meghan nenajali pro Archieho chůvu na plný úvazek. Přitom ještě na začátku tohoto roku se nechali vévoda a vévodkyně ze Sussexu slyšet, že neplánují najímat externí odbornou pomoc, alespoň ne tak brzy po porodu.

Předpokládá se ovšem, že se Meghan brzy vrátí ke královským úkolům a tak ona a Harry budou potřebovat další pomoc. Například William a Kate zaměstnávají 'super chůvu' Mariu Borrallovou, která vystudovala na proslulé Norland College. Ta se stará o všechny tři jejich potomky – tedy o prince George, princeznu Charlotte a prince Louise.

Spekuluje se, že by Meghan mohla sáhnout po jiné absolventce této školy pro chůvy. Ale zmiňována je v té souvislosti také bývalá chůva Harryho a Williama - Tiggy Legge-Bourkeová. Ať je to jakkoliv, vzhledem k tomu, že Doria je zpět v USA a Harry už je opět v práci, bude Meghan nějakou pomoc zřejmě velmi brzy potřebovat!

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor Doria Ragland (matka Meghan Markle)