Jsme otravní, přiznali Rytmus a Jasmina! A rapper se opřel do Čechů!

Rytmus a Jasmina Alagič si řekli ano 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. května 2019 10:06

Jasminy Alagič a Rytmuse už mají všichni plné zuby? Takový pocit už evidentně mají sami novomanželé, potvrdila to těhotná moderátorka. Rapper přesto publikuje další dojemné vzkazy, v tom posledním si navíc kopl do Čechů.

Od pohádkové svatby Jasminy Alagič a Rytmuse už uplynul více než týden, ale oba novomanželé nadále vrkají jako hrdličky, o čemž prakticky v jednom kuse informují i fanoušky. „Vím, že někteří jste už otrávení věcmi souvisejícími s naší svatbou, a věřte mi, že jsme kromě jediného článku nestáli ani za jediným, který na Vás denně vyskakuje,“ ohradila se Jasmina Alagič.

„A to, že je přidáváme na náš instagram, to je prostě proto, protože to tak cítíme, protože se těšíme, protože lásku je krásné šířit,“ dodala balkánská kráska, které zdatně sekunduje její manžel, který se nechává unášet svými pocity prakticky pořád. Svědčí o tom jeho příspěvek z uplynulého víkendu.

„Přesně před týdnem dostal můj život nový rozměr. Chtěl bych poděkovat lidem za pozitivitu a blahopřání. Dokonce nás zastavují i neznámí lidé na ulici, že jsme jim vzorem, a gratulují nám, což je fakt level,“ svěřil se rapper na Instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic), Kvě 26, 2019 v 1:10 PDT

Rytmus teď prý často přemýšlí nad tím, jak je život krásný, že vždy všechno zařídí, jak má. „Seslal mi do života moji manželku, se kterou čekáme miminko a dal mi šanci udělat si pohádkový život,“ líčí hrdý novomanžel, který nezapomněl popíchnout Čechy.

„Pamatuji si, když jsme spolu začali chodit a český bulvár to nedokázal překousnout. Chápete? V Čechách se rozebíral vztah Slováků,“ vzpomíná rapper, ačkoliv tato poznámka v jeho vzkazu trochu postrádala smysl. „Každý z vás má život ve svých rukách a každý z nás si ho režíruje sám,“ vzkázal lidem na závěr.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič