Překvapivý krok vévodkyně Meghan: Co to Archiemu udělala?

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. května 2019 20:40 | Aktualizováno: 28. května 2019 2:33

Zatímco princ Harry se rychle vrátil do práce, vévodkyně Meghan se stará o jejich syna Archieho. O prvního potomka pečovala společně se svou matkou Dorií, která ale náhle zmizela. Co se stalo?

Vévodkyně Meghan si v mnoha věcech nenechá poradit, ovšem co se týče novorozeného syna Archieho, našla se osoba, které naslouchala. Šlo o maminku Dorii Raglandovou, která jí byla nablízku nejen před porodem, ale v prvních dnech po něm. Dle webu Nový Čas pre ženy je už všechno jinak.

Původně nikdo netušil, jak dlouho se Doria u své dcery zdrží. Všeobecně se však předpokládalo, že to bude přinejmenším několik týdnů, zatímco si vévodkyně ze Sussexu bude zvykat na novou roli. I proto byli fanoušci šokováni informací, že už týden po narození Archieho odcestovala Doria zpět do kalifornského Los Angeles.

Mezitím už se začaly množit spekulace, co ji k tomu vedlo. Spekuluje se i o možných neshodách s dcerou, ale také o tom, že se Dorii stýskalo po jejím životě. Spatřili ji totiž v ulicích metropole na západním pobřeží USA se psy, o které se tak ráda stará.

Vyloučit se nedá ani to, že se Meghan rozhodla o dítě pečovat sama. Podle zdrojů zevnitř královské rodiny však nemá po ruce žádnou pečovatelku nebo chůvu, velké služebnictvo či šéfkuchaře, což tuto teorii malinko zpochybňuje. Vévodkyně by se navíc ráda vrátila k pracovním povinnostem co nejrychleji.

Témata: Meghan Markle Doria Ragland (matka Meghan Markle) Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)