Natáčení seriálu Přátelé? Hladověla jsem, přiznala Lisa Kudrow!

Lisa Kudrow 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. května 2019 19:44

Drastické diety, díky kterým klidně hladověla. I to přinesl legendární seriál Přátelé herečce Lise Kudrow, protože se vedle svých hubenějších kolegyň cítila nepatřičně. Představitelka praštěné Phoebe se s tím nakonec vyrovnala.

Lisa Kudrow se proslavila jako Phoebe v legendárním seriálu Přátelé, úplně ráda se na něj však z jednoho důvodu nedívala. "Viděla jsem se v televizi a říkala jsem si: ‚Panebože, já jsem tedy kus ženské‘. Jsem o hlavu vyšší, než Jennifer i Courtney, a tak jsem vedle nich na obrazovce vždy působila dost mohutně," řekla v podcastu WTF s Marcem Maronem.

Začala proto držet diety. Ačkoliv se po nich cítila špatně, přátelé ji začali skládat komplimenty. „Ženy, které jsou přehnaně štíhlé, vypadají bohužel mnohdy na první pohled velice dobře. Když jsem byla vyhublá, okolí mě chválilo. Mně osobně však bylo stále špatně a cítila jsem se slabá. Často jsem byla nachlazená a chytla jsem snad každou virózu,“ prozradila herečka.

Nakonec ale tohle téma přestala řešit a dnes je prý spokojenější než kdy předtím. "No co, tak jsem o pár let starší. To je naprosto v pořádku. Proč by na tom mělo být něco špatně?," rozesmála se Kudrow.

V legendárním seriálu ztvárnila praštěnou Phoebe, sama se přitom několikrát nechala slyšet, že v soukromém životě taková rozhodně není. Letos uplyne čtvrtstoletí od chvíle, kdy sitcom vstoupil na americké televizní obrazovky. Velké popularitě se i v Česku těší dodnes.

Témata: Lisa Kudrow Přátelé