Exmanželka Maroše Kramára dělá změny: Zbavuje se vzpomínek na nevěrného muže?

Maroš Kramár 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. května 2019 16:06

Slovenský herec Maroš Kramár (60) před nedávnem rozvedl. Manželství s právničkou Natašou Nikitinovou (51), které trvalo dvacet let, soud rozvedl za 20 minut. Teď se navíc začalo dít něco kolem jejich domu! Bude mít snad nového vlastníka?

Maroš a Nataša spolu mají tři děti - Tamaru (18), Timura (17) a Marka (10). Když Kramárovi ještě fungovali jako pětičlenná rodina, společně žili v luxusní vilce v bratislavském Starém Městě, kterou však vlastní jen Nataša.Podle dostupných informací se ale teď na listu vlastnictví nemovitosti dějí změny!

Je veřejným tajemstvím, že manželé si vybudovali jakési „impérium“. Jak připomíná slovenský deník Nový čas, pořídili si dva byty a dva luxusní domy nedaleko Bratislavy.

Nataša navíc vlastní přepychovou vilku, jejíž hodnota se odhaduje na neuvěřitelných 800 000 eur (20,5 milionů korun). Po životních událostech, kterými si před pár měsíci prošlo jejich manželství, se Maroš z domu odstěhoval.

Nataša spolu s dětmi Tamarou, Timur a Markem tam ale zůstává dál. Po tom, co se herec z rodinného domu odstěhoval, advokátka si k sobě údajně nastěhovala svého otce. Teď se ovšem ukázalo, že se v listu vlastnictví, který je volně dostupný na katastru nemovitostí, dějí změny!

„Plomba se vyznačuje na listu vlastnictví a signalizuje, že právo zapsané v katastru je dotčeno další právní změnou. Účinek plomby je preventivní. Plomba s označením V značí, že probíhá řízení na změnu vlastnických práv k nemovitosti formou návrhu na vklad, " vysvětluje tyto změny slovenský advokát Róbert Banos.

Kramár sice na dotazy ohledně domu nereagoval, jeho manželka ale byla sdílnější. „Nechystám se ho prodat. Řeším v dobrém sousedské vztahy se sestrou, majitelkou sousedního pozemku, proto je plomba,“ upřesnila.

A zatímco Nataša řeší věci kolem domu, Maroš už nějaký ten pátek žije ve vilce v Dunajské Lužné. A není sám! V poslední době se tam začal ukazovat s neznámou brunetkou. O nové ženě po svém boku ale herec mluvit nechce. Prioritou jsou pro něj prý jeho děti. „Jsme celá rodina absolutně v pohodě a dohodli jsme se, že si budeme navzájem pomáhat," dodal.

O krizi mezi Kramárem a jeho ženou se mluvilo už před třemi lety. Údajně za to mohly právě Marošovy vztahy s dalšími ženami. I tak se ale snažili manželé vše slepit. Problémy tehdy dočasně zažehnala delší odluka. V polovině dubna 2019 ovšem prasklo, že se Maroš a Nataša dávno rozešli!

Témata: Maroš Kramár