Temné tajemství vévodkyně Meghan! Kvůli Harrymu spáchala drsný podraz!

Meghan Markle 8

Autor: Adam Slabý, stars24.cz

24. května 2019 20:18 | Aktualizováno: 24. května 2019 22:39

Meghan Markle je celosvětově známa jako britská vévodkyně. Co ale přitáhlo americkou herečku na starý kontinent? A s kým randila předtím? To prozradila její bývalá kamarádka, která prozradila, jak se Meghan zachovala ve chvíli, kdy našla to, co hledala. Muže.

Dnes už vévodkyně, před pár lety ale jen obyčejná Američanka, která v Británii hledala lásku. Poté, co Meghan nevyšel vztah s jejím prvním manželem, se rozhodla odjet do Evropy. Zde podle The Sun hledala partnera. Na Američany zanevřela.

Dvakrát se jí to málem povedlo. V jednom případě ale dostala kopačky, v tom druhém je musela dát ona. Řeč je o jejím prvním vztahu s exfotbalistou Ashleym Colem, před nímž byla varována.

Tvrdí to její bývalá kamarádka Lizzie Cundy. "Zeptala se mě, jestli neznám někoho slavného. Prý miluje Angličany," uvedla s tím, že Meghan nechtěla těsně po rozvodu s prvním manželem Trevorem Engelsonem chodit na večírky.

"Nechtěla se přetvařovat a snažit se zapadnout mezi anglickou smetánku," dodává s tím, že jí poslala fotky Ashleyho Colea. Ten se Meghan líbil. Problém ale vězel jinde.

Lizzie totiž Meghan varovala, aby si s ním nic nezačínala. Důvodem měla být ne příliš přívětivá povaha bývalého fotbalisty. Meghan poslechla, a byla své kamarádce vděčná.

Zvrat přišel v roce 2016, kdy se provalil vztah bývalé seriálové hvězdy a jejího nového přítele, prince Harryho. V tu chvíli se Meghan změnila. Pouto mezi kamarádkami naprosto zpřetrhala. A to i přesto, že se ho Lizzy snažila zachránit.

"Napsala jsem jí SMSku, že její gratuluji k úlovku. Odepsala, že se určitě setkáme a řekne mi detaily," popisuje Lizzy. To se ale nikdy nestalo. Meghan se s ní nikdy nesetkala a už jí ani nekontaktovala.

Je to snad proto, že dostala co chtěla, a tak spálila všechny mosty? "Bylo to, jako bych přestala existovat," svěřila se její bývalá přítelkyně.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)