Adéla Banášová po vyhazovu: Strach z další práce!

Adéla Vinczeová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. května 2019 15:04 | Aktualizováno: 25. května 2019 22:55

Adéla Banášová dostala před nedávnem drsný vyhazov i s celou svou talk show. Vzdát se jí ovšem nechtěla, a tak dlouze hledala někoho, kdo by jí vzal pod svá křídla. Spasitele našla, ale strach z neúspěchu nepominul.

Slovenská moderátorka Adéla Vinczeová (za svobodna Banášová), která se těší popularitě i u nás, si před nedávnem prošla nepříjemným obdobím. Slovenské národní divadlo, které poskytovalo zázemí jejímu pořadu Trochu inak, ji totiž zničehonic oznámilo, ať si najde nové místo. Logicky tak dokonce hrozilo, že pořad natrvalo skončí.

Na nejtragičtější scénář ale nakonec nedošlo, za což je Adéla opravdu vděčná. „Za to, že lidé i při této změně vyprodali nový prostor, celému štábu, že ten prostor televize změnili na krásné studio, RTVS za promptní pomoc v nabídce koncertního sálu Slovenského rozhlasu a hostům za to, že svými tématy a perfektní komunikací úžasně odstartovali novou éru,“ řekla deníku Nový Čas.

Už z citovaných slov je cítit, že panovalo značné napětí a strach, jak celá situace dopadne. „Tvůrci měli obavy, jak to bude celé fungovat v novém prostoru, ale lidé to přijali velmi pozitivně,“ uvedl zdroj slovenského deníku ze zákulisí talk show.

Lístky se podle dostupných informací prodali v rekordním čase, nejspíš i díky tomu, že oproti Slovenskému národnímu divadlu byly tentokráte levnější. „Vstupenky jsou teď lacinější, i náklady jsou nižší než v divadle. Takže poměr nákladů a zisků je zhruba stejný jako předtím,“ dodal dobře informovaný zdroj.

V nedávné době nepřišla Vinczeová o práci jen na Slovensku. U nás totiž mívala na starosti slavnostní galavečer, během kterého se předávají filmové ceny Český lev. Letos ji ovšem na pódiu nahradil Václav Kopta, který sám moderuje talk show.

Témata: Adéla Banášová