Pes herečky Solaříkové zaútočil na člověka! Co se stalo? Máme podrobnosti

Patricie Solaříková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. května 2019 15:01

Jeden ze tří psů populární herečky Patricie Solaříkové měl včera po poledni na pražském Smíchově napadnout člověka a přivodit mu zranění. Podle jeho slov se do něj následně slovně pustila i sama herečka. Věcí se momentálně zabývá policie.

Není to tak dávno, co si Patricie Solaříková pochvalovala, že jí procházky se psy pomohly zhubnout, tentokrát ji ovšem čtyřnozí kamarádi přivedli do potíží. Redakci serveru stars24.cz se totiž ozval člověk, který byl včera jedním z nich údajně napaden a pokousán. A podle jeho slov se k němu moc hezky nechovala ani hvězda seriálu Ulice.

„Byla vulgární, po napadení reagovala, že jsem buzík a hysterickej,“ napsal nám napadený muž. To samé je uvedeno i v policejní zprávě, podle které Solaříková opravdu tato slova pronesla, neměla však problém na přivolané policisty na místě počkat. Psy odvedla domů a vrátila se i s očkovacím průkazem.

Policejní protokol dále uvádí, že muži vznikla škoda na oděvu ve výši 500 korun a újma na zdraví. Zranění na levé noze mu museli ošetřit ve Všeobecné fakultní nemocnici na pražském Karlově náměstí. Nešlo však o nic vážného.

Zraněný muž hodlá celou věc řešit poměrně rezolutním způsobem. „Postoupím všechny legální kroky, aby její pes už nemohl napadat další lidi. Pokud to bude možné, tak bude pes utracen,“ napsal serveru stars24.cz.

Dle policejní zprávy na muže vyrazila trojice psů oblíbené herečky, popis útočníka však sedí na její fenku Jackie. Mělo se totiž jednat o středně velkého psa bílo-hnědé barvy, který nejprve štěkal a následně poškozeného i kousl.

Server stars24.cz požádal Solaříkovou o reakci, na odpověď zatím čekáme. Muž, který byl údajně terčem urážek z její strany, ji však v emailu zaslanému naší redakci nešetří. „Paní Solaříková je nesmírně homofobní a nezodpovědná,“ vyjádřil se poškozený.

Témata: Patricie Solaříková