Jan Koller se rozvádí a Hedvika to těžce nese! Co vzkazuje?

Jan Koller a jeho manželka Hedvika 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. května 2019 14:15

Fotbalový internacionál Jan Koller se rozvádí a jeho manželka Hedvika to těžce nese. Nejde ani tak o to, že by s ním chtěla žít dál, vadí jí spíš způsob, jakým celá věc vyšla najevo. I proto se rozhodla představit svůj pohled na věc.

Jak už jsme včera informovali, bývalý fotbalový reprezentant Jan Koller se rozvádí, s manželkou Hedvikou už si podle jeho slov dlouho nerozuměli. Plešatý útočník jen dodal, že rozvod je ve finální fázi a další detaily si raději nechával pro sebe. Ještě před několika lety se přitom jejich manželství jevilo idylicky.

„Můj manžel je dokonalý, škoda, že je jenom jeden, přála bych ho každé ženě,“ řekla tenkrát Kollerová Blesku. Procházka růžovou zahradou to však podle některých dostupných indicií nebyla už delší dobu. A když se Koller rozhodl – ač jen krátce – prát špinavé prádlo na veřejnosti, ozvat se musela i Hedvika.

„Nejsem Bůh, abych stále odpouštěla, a ani nemám Alzheimera, abych všechno zapomněla,“ napsala podle eXtra.cz na sociální síti. Souhlas pod statusem vyjádřila i Michaela Ochotská, která ví o rozvodu se špičkovým sportovcem své, s tenistou Lukášem Rosolem si vjíždí do vlasů prakticky dodnes.

To navíc podle všeho nebyl první vzkaz adresovaný manželovi, jeden už Hedvika zveřejnila koncem loňského roku. „Na některé věci už nemám trpělivost. Ne proto, že bych byla arogantní, ale proto, že jsem ve svém životě dosáhla bodu, kdy nechci ztrácet čas věcmi, které mě popuzují, nebo zraňují,“ cituje Blesk ze statusu, v němž Kollerová použila slova herečky Meryl Streep.

„Ztratila jsem zájem dělat radost lidem, kterým na mně nezáleží, milovat lidi, kteří mě nemilují, a usmívat se na ty, kteří se na mě neusmívají,“ pokračovala. Něco pravdy na tom možná bude, však už se její manžel objevil v doprovodu neznámé ženy na hokejovém mistrovství v Bratislavě.

Témata: Jan Koller