Václav Noid Bárta čeká s partnerkou dítě!

Václav Noid Bárta 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. května 2019 12:49

Rocker Václav Noid Bárta dnes oznámil, že s partnerkou Eliškou čekají miminko. Muzikálový zpěvák se stane otcem už podruhé, dceru Terezu má s exmanželkou Gabrielou Dvořákovou.

Zpěvák Václav Noid Bárta čeká se svou současnou přítelkyní dítě. Jak už to dnes bývá zvykem, šťastnou novinu oznámil na sociální síti Instagram, kde několik vět doprovodil videem, na kterém jeho partnerka tančí v přírodě. Živí se totiž jako tanečnice.

„Byl to nádherný den. Natáčeli jsme tento film a pak mi moje milovaná Eliška, řekla, že čekáme miminko. Jsem šťastnej chlap,“ svěřila se muzikálová hvězda se svými bezprostředními pocity a v rámci takzvaných hashtagů doplnila slova jako láska, štěstí a rodina. Noid se evidentně na dalšího potomka moc těší.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

...byl to nadherny den.. ..nataceli jsme tento film.. a pak mi moje milovana Eliska rekla, ze cekame miminko❤️ Jsem stastnej chlap..?? #budeme4 #rodina #?‍?‍?‍? #juch?? #laska #stesti @eliskagrabcova

Příspěvek sdílený Vaclav Noid Barta (@vaclavnoidbarta_official), Kvě 22, 2019 v 10:02 PDT

Na svět mu jej přivede Eliška Grabcová, se kterou tvoří pár druhým rokem. Dohromady se dali díky angažmá v Hudebním divadle Karlín, v jehož souboru oba působí. Pár společně žije ve zpěvákově domě.

Pro zpěváka jde o čtvrtý veřejně známý vztah. Se zpěvačkou Lucií Bílou, kterou si i vzal, ani modelkou Eliškou Bučkovou se dítěte nedočkal. Dceru Terezu mu porodila až druhá manželka Gabriela Dvořáková, se kterou se ovšem o nějaký čas později po vzájemných neshodách rozvedl.

Čtyřletou dceru nyní vídá v rámci střídavé péče, Dvořáková mezitím přivedla na svět další holčičku, kterou má s podnikatelem Petrem Švamberou. Václav Noid Bárta svou exmanželku co nevidět dorovná.

Témata: Václav Noid Bárta