Karel Gott v dalším filmu! Má na to ještě "mistr"?

Karel Gott 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. května 2019 11:28 | Aktualizováno: 23. května 2019 18:19

Zpěvák Karel Gott už se objevil v několika filmech a existovala možnost, že si do životopisu napíše další. Čeští filmaři se totiž rozhodli mu napsat roli takzvaně na tělo. Jak mistr s nabídkou naložil, prozradil jeden z herců.

Zhruba dva měsíce nazpátek kolovala médii informace, že Karel Gott má hrát ve filmu s pracovním názvem Plavčík (oficiálně se má jmenovat Vlnobití, aneb uhni se, topím se! - pozn. red.), pod který se podepíše režisér Tomáš Magnusek. Právě on se ohradil, že se taková informace nezakládá na pravdě.

„Panu Gottovi jsem cestou paní mluvčí Anety Stolczové roli ve filmu nabídl. Měl hrát zcela odlišnou roli, než doposud. Nikoli sebe, ale dramatickou roli.... Nicméně k žádným jednáním nakonec nedošlo,“ uvedl tehdy Magnusek. Jenže jeden z obsazených herců se teď prořekl, že do projektu šel s tím, že Zlatý slavík ve snímku bude.

„Chtěli do toho Karla Gotta a mě. Dva staří bonviváni vzpomínají, co dělali zamlada za ptákoviny,“ prozradil týdeníku Sedmička Jiří Krampol, který na rozdíl od zpěváka na nabídku kývl. Po jeho boku se ale nakonec objeví jiný zpěvák.

„Místo Karla to hraje Pepík Laufer,“ konstatuje známý bavič, jehož žena Hanka by se měla na plátně objevit rovněž. Zatím však teprve probíhají přípravy. „Teď se přepisuje scénář, protože se tam Lauferovi nějaké věci nelíbí,“ vysvětluje Krampol.

Oblíbený herec a moderátor už se na natáčení moc těší. Kromě Magnuska se na snímku podílí i další známá osobnost ve filmovém průmyslu. „Píše to pan Markov, scénárista filmu Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách nebo Troškovy trilogie Slunce, seno...“ konstatuje. O zábavu tedy nejspíš nebude nouze.

Témata: Karel Gott Jiří Krampol Tomáš Magnusek (režisér)