Anna Kadeřávková to schytala: Budeš točit péčko?!

Anna Kadeřávková 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. května 2019 9:41 | Aktualizováno: 23. května 2019 17:22

Herečka Anna Kadeřávková (21) ví, jak potěšit své fanoušky! Na sociálních sítích se podělila o sérii fotek v plavkách i krajkovém prádle a především mužská část si to pořádně užívá!

Krásná Anna se rozhodně nemá za co stydět a jak je pochopitelné, že se chce svým tělem pochlubit! Pro své příznivce pořídila hned několik fotek, na kterých odhaluje velký kus kůže! A že je opravdu na co se dívat!

Nejprve se předvedla v růžovo-bílých proužkovaných bikinách, pak v černém krajkovém sexy prádélku! Díky snímkům se jí dostalo hned několika pozvání na rande a dokonce i vyznání lásky! To dámy spíše zajímalo, kde herečka koupila plavky.

Ne všichni ale byli nadšení. „Jsi mě zklamala, jsem myslel, že máš prsa. Sem smutnej,“ přiznal u fotky Anny v plavkách jeden z fanoušků.

Další se podivuje tomu, že herečka, která dlouhodobě bojuje s vážnou nemocí, se klidně vystavuje na sluníčku. „Víš, že s boreliózou by ses neměla opalovat, rebelko?“ zajímá dalšího příznivce herečky, která se proslavila jako Rozina v seriálu Ulice.

Ještě větší zájem vyvolala její fotka v krajce. „Já nejsem smutná. Tohle je můj “mám hlad” face!“ vysvětluje mladá herečka u fotky. Jenže její slova nikoho příliš nezajímala. „Mám pocit, že na obličej se ti nikdo dívat nebude,“ rýpnula si jedna z fanynek.

I další mají za to, že tenhle její model je až příliš odvážný. „To jdeš točit péčko?“ směje se jeden i diskutujících.

Témata: Anna Kadeřávková