Vlaďka Erbová otevřeně promluvila: Chce zlepšit Řepkovu pověst!

Vlaďka Erbová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. května 2019 10:05

Vlaďka Erbová je pyšná máma syna Markuse, jehož otcem je odsouzený fotbalista Tomáš Řepka. Exmanželovo příjmení modelka ze svého života nevymazala, naopak si přeje, aby její potomek napravil jeho pověst.

Už v pondělí se má Tomáš Řepka hlásit k nástupu do výkonu trestu před branou ruzyňského vězení, kam jej dostalo i poškozování práv exmanželky Vlaďky Erbové. Modelka se k celé věci dlouho nechtěla vyjadřovat, nakonec se ale rozhodla promluvit. A zatímco ještě loni prý bývalého manžela litovala, dnes už je to jinak.

„Tři roky je dlouhá doba. Já dva roky navštěvuju každou středu svého terapeuta, abych se nezbláznila z toho, co se dělo, co jsem si o sobě musela přečíst, co jsem se o sobě dozvěděla,“ svěřila se Expresu. Dvě knížky plné lží, vyhrožování a vydírání se na ní evidentně podepsaly, bohužel se to dotýká i dětí.

„Moje dcera to dodnes poslouchá ve škole, protože děti jsou nekompromisní. Mého syna to čeká,“ líčí Erbová, které Řepka dělá problémy, jak jen může. „Když jsem ho prosila o podpis předškolního odkladu, protože Markuskovi byl diagnostikován ve zkratce nedovyvinutý mozek dítěte, tatínek se dušoval, že to nepodepíše, protože jde o zanedbání mé výchovy,“ vzpomíná.

Jejich společný syn Markus je prý skvělé dítě, na které je Vlaďka pyšná. Nestydí se ani za to, s kým ho má. „Budu se jako máma snažit o to, aby Markus jako Řepka napravil jméno, který si Tomáš udělal svou fotbalovou kariérou,“ říká Erbová na rovinu. Pravdu o tátovi už mu vysvětlila.

„Markuskovi jsem to už bohužel musela říct. To dětské prostředí je nekompromisní,“ myslí si modelka. Syn to prý pochopil po svém. „Řekl mi, že když on na ledě udělá faul, tak jde na trestnou. Takže taťka jde na trestnou,“ popisuje jeho maminka. Řepka však nejde na obligátní dvě minuty, ale na dva a půl roku.

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka