Andrea Pomeje v maléru: Zákaz cestování a soudy o peníze!

Andrea Pomeje 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. května 2019 8:41

Tři měsíce po manželově smrti se vdova Andrea Pomeje dostává do problémů kvůli soudům ohledně dědictví po Jiřím Pomeje (†54). A bohužel je to horší, než se původně předpokládalo. Dýdžejka má naštěstí oporu ve svých blízkých.

O neutěšené finanční situaci zesnulého herce a producenta Jiřího Pomejeho se vědělo roky. Ani nejbližší však evidentně netušili, kde všude kvůli neúspěšnému velkofilmu Andělská tvář nasekal dluhy. Až teď to plnou silou pociťuje vdova Andrea, které celá věc zkomplikuje život víc, než si připouštěla.

„Věděla jsem o Jirkových dluzích, ale ne o všech a o dalších se zřejmě ještě dozvím,“ řekla s osudem smířená Andrea Blesku. Dlužná částka přitom stále roste a už vyšplhala hodně přes milion korun. Vdova naznačila svůj plán a doufá, že jí soudy vyjdou vstříc.

„Přímými dědici jsme já a dcera, ale jelikož je nezletilá jsem já jejím zástupcem a všechno budu řešit se svým právníkem u soudů, které mě čekají. Budeme žádat o prominutí dlužné částky,“ prozradila diskžokejka. To ovšem zdaleka není jediný problém.

Andrea, pro kterou jsou pracovní cesty do zahraničí důležitým zdrojem obživy, totiž nesmí půl roku opustit Česko. Nedávná dovolená v Thajsku tedy byla na dlouho poslední. „Musím být neustále k dispozici, aby se to co nejdříve vyřešilo,“ vysvětluje.

Těžké období i díky blízkým zvládá. „Je to stresující a jsem ráda, že mám Petra, který to neuvěřitelně dává a já denně děkuji Bohu, že to nevzdal a je s námi,“ poukazovala na přítele Petra Plačka. Naopak dceru Aničku drží stranou. „Snažím se ji od všeho držet co nejdál, ale vím, že už brzy přijde chvíle, kdy se naučí číst a já ji na vše musím připravit,“ obává se Andrea.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje