Ladislav Frej se chystá na svatbu! Jsem šťastný, říká!

Ladislav Frej

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. května 2019 17:48

Herec Ladislav Frej se plný elánu chystá na další svatbu. On sám sice k oltáři nepůjde, to ale nic nemění na tom, že se moc těší. Ženit se totiž bude jeho kdysi problémový syn Láďa.

Herec Ladislav Frej je s mladší přítelkyní Gabrielou už jedenáct let, do chomoutu už se ovšem nežene, s čímž je jeho partnerka smířená. Osoba stejného jména, hercův syn, se však ženit bude a hrdý otec neskrývá nadšení. „Jsem z toho vážně šťastnej a svatbou mě Láďa velmi překvapil,“ řekl Aha!.

Ladislav junior už požádal nevěstu, herečku Švandova divadla Martinu Krátkou, o ruku. Jelikož je jeho nastávající manželka věřící, obřad se bude konat v kostele. Syn populárního herce to nechce podcenit.

„Syn se kvůli tomu chce nechat u českobratrské církve pokřtít. To se mi líbí, to je slušnost,“ chválí ho otec. V minulosti mu přitom Láďa moc radost nedělal. Měl totiž velké psychické problémy, které jej dokonce přivedly do invalidního důchodu. Jeho stav navíc údajně zhoršovaly drogy.

„Ono stačilo, že si dal trochu marihuany, a vyvolalo to mazec," vzpomíná Frej. „Teď už ví, že žádný fety nesmí, a je v pohodě. Alkoholu také neholduje, občas si dá pivo a všechno funguje, jak má,“ dodává.

Frejův syn se potatil, vystudoval DAMU. Dnes pracuje na konzervatoři, kde má na starosti divadlo, zvuky nebo světla. „A moc ho to baví," prozradil otec.

Témata: Ladislav Frej