Jiří Krampol bude platit? VELKÝ PROBLÉM kvůli své ženě!

Jiří Krampol 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. května 2019 15:55 | Aktualizováno: 22. května 2019 19:16

Spoustu starostí přidělala v posledních dnech Jiřímu Krampolovi jeho žena Hana. Obavy o její zdraví sice částečně opadly, kvůli jejímu ošetření v Tunisku ale přišly oplétačky s pojišťovnou, která to chtěla herci a moderátorovi pořádně osolit. Kdo bude nakonec platit?

Mnozí ho předem varovali, ať manželku do Tuniska nebere, ale Jiří Krampol je neposlechl. Teď hrozí, že se mu výlet do severní Afriky pěkně prodraží. Prvotřídní péče v místní nemocnici, kde byla Hana Krampolová hospitalizována po kolapsu na několik dní, totiž samozřejmě něco stojí.

„Neřekli mi, kolik to bude stát, pojišťovna se cukala, ale to se cuká vždycky,“ prozradil známý bavič Expresu. Kvůli manželce musel čelit dotěrným otázkám na její zdravotní stav. „Ptali se, jestli nebyla předtím nemocná,“ nechal se slyšet.

Poté, co Krampol odpověděl na dotazy, si mohl oddechnout. „Je to ale v pořádku, zaplatil jsem velké pojištění,“ vysvětluje s tím, že už je všechno vyřízené a pojišťovna všechny výlohy do poslední koruny zaplatí. Rodinný účet tedy bude ušetřen.

O konkrétní sumě se ovšem populární herec a moderátor bavit nechtěl, protože ji ani neznal. „Částku nevím, o tyhle věci jsem se v životě nestaral,“ řekl na rovinu Krampol, který raději věnuje svou pozornost jiným věcem. Momentálně upřel zrak na svou ženu, kterou chce mít neustále pod kontrolou.

„Měla by se snažit více jíst,“ má jasno její manžel, který by nerad řešil další Hančin kolaps. „Snaží se, ale když nejíte dlouho, tak se nemůžete zničehonic najednou cpát,“ konstatuje známý bavič, kterého čeká po návratu domů z Tuniska spousta práce.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová