Auto fotbalisty Krmenčíka bouralo! Unikl pod rouškou noci policii?

Michael Krmenčík 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. května 2019 14:18

Luxusní automobil zraněného fotbalového reprezentanta Michaela Krmenčíka naboural v Praze v noci z neděle na pondělí čtyři auta. Existuje přitom podezření, že řídil sám fotbalista a pod rouškou noci unikl policii, před kterou na sebe celou věc vzala jeho žena.

V pondělí po druhé rodině ranní došlo na Praze 9 k dopravní nehodě, jejímž hlavním aktérem byl automobil patřící plzeňskému fotbalistovi Michaelu Krmenčíkovi, toho času v rekonvalescenci po vážném zranění.

Podle policejního protokolu vůz řídila jeho manželka Denisa, ovšem svědectví místních hovoří o něčem jiném. Serveru eXtra.cz se ozvala žena, která viděla z auta vystupovat muže. Ten z místa nehody odešel, načež tam dorazila Denisa a vzala celou věc na sebe. Přitom nešlo jen o nějaký menší karambol.

Automobil Land Rover manželů Krmenčíkových postupně naboural do čtyř automobilů místních obyvatel, celková škoda na jejich vozidlech činí zhruba 10 tisíc korun. Do cesty se mu postavila i dopravní značka a kontejner na tříděný odpad, což dělá dalších 30 tisíc korun. Škodu na luxusním voze fotbalisty vyčíslili dokonce na 400 tisíc korun.

V kabině plzeňského fotbalového klubu by Krmenčík nebyl prvním hříšníkem. V září 2015 boural v opilosti obránce David Limberský, a to přímo před zraky policistů. Těm se navíc z místa snažil utéct, což se mu však nezdařilo. Hlídka mu následně dala dýchnout a tehdejší kapitán Viktorie nadýchal 1,5 promile alkoholu v krvi.

Témata: Michael Krmenčík Dopravní nehody Fotbal