Záhadný vzkaz Andrey Pomeje: Co to má znamenat?

Andrea Pomeje 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. května 2019 14:56

Po náročném úvodu letošního roku se Andrea Pomeje dává dohromady, občas však má náladu se ze svých pocitů vypsat na sociální síti. Její nejnovější vzkaz je však natolik záhadný, že vyvolává víc otázek, než nabízí odpovědí.

Andrea Pomeje si počátkem letošního roku prošla velice těžkým obdobím. Sice už měla tou dobou nového přítele Petra Plačka, přesto odchod manžela Jiřího Pomejeho těžce nesla, však to byl otec její dcery Aničky. Pomalu ale sbírá síly, s hudební produkcí vystupuje po Česku i po světě a začíná být znovu plná elánu.

Její nejnovější vzkaz na Instagramu se přesto zdá být vzpomínkou na horší časy. Dýdžejka ho začala poněkud pozoruhodným dotazem. „Jak získat trvalý pocit štěstí?“ ptala se. „To je naprosto bláznivá otázka,“ odpověděla si sama, že hnát se za něčím takovým vlastně nemá žádný smysl.

„Lidé jsou někdy šťastní a spokojení, ale častokrát jsou frustrovaní, deprimovaní anebo jsou ve stresu. Takže pocit trvalého štěstí nenajdete, protože prostě nejde uzavřít své srdce před druhými lidmi a před tím, co se tu děje,“ myslí si Andrea.

Pak se dlouze rozepsala o špatných zprávách, negativních emocích a nemocech. Zvlášť o tom posledním ví své, jelikož rakovina ji připravila o manžela. „Vidím kolem sebe tolik negativních lidí… tolik nešťastných duší a přitom stačí jen se zastavit,“ konstatuje vdova po populárním herci.

„Děkuju, že mám kde bydlet, děkuju, že můžu jíst jídlo, na které mám chuť… děkuju, že mi život dal učitele v podobě rodičů, přátel, lásek, dětí… můžeme chodit, cítit, dýchat… jen to, co pro vás dělají vaše plíce, co pro vás dělá vaše srdce, a nepotřebujeme nic k tomu, abychom jen tak poseděli a byli živí… máme kolem sebe tolik krásy,“ uzavřela Pomeje svůj záhadný vzkaz.

Témata: Andrea Pomeje