Urážky a vulgarity! Bořek Slezáček a Mirek Etzler se do krve pohádali!

Bořek Slezáček 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. května 2019 13:21 | Aktualizováno: 22. května 2019 14:48

Moderátor a muzikálový herec Bořek Slezáček (51) se na sociálních sítích tak trochu posmívat lidem, kteří přišli na demonstraci na Václavské náměstí. Jenže reakce na sebe nenechala dlouho čekat, dokonce vypukla hodně vulgární hádka!

Slezáček k fotce desetitisíců demonstrantů na Václaváku napsal: „Je vidět, že oslavy hokeje táhnou, i když se hrálo jen se Švýcary.“ Jenže jeho kolegovi z branže to moc vtipné nepřipadalo!

„Bořku, seš k*kot,“ zlobil se herec Miroslav Etzler. Tím vypukla pořádně ostrá hádka! „Raději k*kot se smyslem pro humor, než č*rák bez, Mirečku,“ nebral si servítky Slezáček.

Pak do toho ovšem Bořek zatáhl i Mirkova bratra Tomáše, který je uznávaný novinář, který pracoval třeba jako zahraniční zpravodaj pro Českou televizi nebo CNN. „Míro, o tom, z čeho si můžeme dělat legraci a z čeho ne, tady dříve rozhodovali bolševici. Takže dvě rady, kamaráde: Neber se tak vážně a nebuď zapšklý duševní bolševik jako Tomáš,“ radil Etzlerovi.

„Bořku, to bude něco vážnějšího, tohle ambulantně nepůjde,“ odvětil Slezáčkovi Etzler. Hádku pak musel ukončit právě Slezáček. !Serme na to Míro. To byl fór, ty nemáš den a tím bych to zakončil. Hádat se na fejsbuku o pi*ovinach přenechme jiným,“ ukončil debatu.

A i když se nezaujatému pozorovateli mohlo zdát, že se herci pohádali do krve a že spolu dlouho nebudou mluvit, opak je zřejmě pravdou! Nesmíme totiž zapomínat, že jsou to oba Ostraváci a jak zpívá sám Jarek Nohavica, „Ostrava je region razovity“. Jejich hádka tedy nejspíš bude velmi brzy zapomenuta!

Témata: Bořek Slezáček Miroslav Etzler Demonstrace