Obletovaná Dáda Patrasová: Slova obdivu od mužů ji těší!

Dagmar Patrasová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. května 2019 10:07

Sice je Dagmar Patrasové už 63 let, přesto kolem ní nadále krouží muži všech generací a nešetří slovy obdivu. Populární herečka si to užívá i na nynějším pobytu v Tunisku, kam vyrazila s adepty na Muže roku.

Na soustředění Muže roku v Tunisku doprovodila adepty na tento titul i Dáda Patrasová. Ačkoliv pozornost byla dlouho upřená hlavně na Jiřího Krampola a jeho ženu Hanku, kterou museli po dalším kolapsu hospitalizovat v místní nemocnici, ani oblíbená herečka není úplně stranou zájmu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni), Kvě 21, 2019 v 6:16 PDT

Minimálně na sociálních sítích jí totiž pod víceméně každou fotografií, kterou zveřejní, přistanou desítky lichotek od mladých i starších mužů. A to samé se stalo i na soustředění, kde za Patrasovou dorazili sami finalisté. „Ano, přišli za mnou a nejen tito mladí muži. Přišli i členové štábu a spousta návštěvníků, kteří tu jsou,“ přiznala pro iDnes.cz.

„Stává se mi to dost často a musím přiznat, že mě to docela těší,“ připustila oblíbená herečka. Adepti na Muže roku jsou podle ní velcí sympaťáci, proto nezávidí těm, kteří budou vybírat vítěze. Sama by mezi finalisty nedokázala vybrat ani ženicha pro dceru Aničku. „To si musí vybrat Anička sama. Do toho jí mluvit nebudu,“ vysvětlila.

Pracovní výlet do Tuniska si zatím moc užívá, ačkoliv všechno není podle představ. „Těšila jsem se, že tu bude teplo a sluníčko, a zatím je tu docela velký vichr a moře i bazény jsou studené,“ popisuje Patrasová, které se severoafrické země zalíbila. Navíc se na zájezdu sešla dobrá parta.

„Atmosféra je skvělá. Všichni účastníci zájezdu jsou senzační, takže žádný problém,“ nechala se slyšet Dáda, která poslední dobou peče především s manželi Krampolovými. Ti však měli v Tunisku dost svých starostí, a tak se oblíbená herečka musela obejít bez nich. Zdá se však, že jí to nedělalo potíž.

Témata: Dagmar Patrasová