Nekompromisní Veronika Žilková: Agátě vzkazuje následující!

Veronika Žilková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. května 2019 8:44 | Aktualizováno: 22. května 2019 15:42

Agáta Prachařová dorazila o víkendu do Izraele za maminkou Veronikou Žilkovou, která jí chce podat pomocnou ruku poté, co se její dceři rozpadá manželství. Populární herečka ale předem upozorňuje, že i pomoc má jasně dané hranice.

Veronika Žilková se na dceru Agátu a vnoučata Miu a Kryšpína moc těšila. Chce se starat hlavně o děti, zatímco Agáta si má odpočinout a nabrat síly, o které ji připravila krize ve vztahu s manželem Jakubem Prachařem. Oblíbená herečka ale jasně naznačuje, že to bude jediný způsob, jak dceři s řešením neshod pomůže.

„Víte, já mám s manželem velmi početnou rodinu, a kdybych měla řešit problémy všech, nedělala bych nic jiného,“ vysvětlila Blesku herečka, která sama vychovala šest dětí a momentálně doprovází svého muže, velvyslance Martina Stropnického, na diplomatické misi v Izraeli.

Zatímco její dcera mlží o tom, co se vlastně u ní doma stalo, Veronika Žilková o tom otevřeně hovoří. Nejprve mluvila o „rodinných neshodách“, teď dokonce ještě přitvrdila, když potvrdila, že Agáta zůstala na všechno sama. „Pokud vaši dceru opustí manžel a uteče od ní, to nejlepší, co můžete udělat, je nemíchat se do toho!“ řekla na rovinu.

Jelikož však sama zažila rozpad několika vztahů, potřeby Agáty úplně přehlížet nehodlá. Pomocnou ruku nabídne alespoň následovně. „Agáta se musí dát dohromady. A v takovém případě je potřeba nabídnout rameno, poslouchat anebo poradit...“ dodala na závěr.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

A kdyz foti segra #israel #familytime @kordulacek

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Kvě 21, 2019 v 9:02 PDT

Agáta na to má tři neděle, které má v Izraeli strávit. Soudě podle jejího instagramového profilu zatím odpočívá na pláži s dětmi, do party přibrala kromě syna a dcery i mladší sestru Kordulu. Zrovna dvakrát šťastně ale na fotkách nevypadá.

Témata: Veronika Žilková Agáta Hanychová Jakub Prachař