Krampolův manažer o léčbě Hanky: Žasnu, je to neuvěřitelné!

Hana Krampolová před odletem do Tuniska

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. května 2019 16:21

Dlouholetý manažer Jiřího Krampola Miloš Schmiedberger se podivuje nad stavem Hany Krampolové, kterou tuniští lékaři včera propustili z nemocnice. Ze Schmiedbergerových slov se však dá soudit, že léčba rozhodně není u konce.

Teprve včera propustili lékaři Hanu Krampolovou z nemocnice v tuniském městě Sousse. Zatímco Jiří Krampol tvrdí, že ji tam drželi – dokonce i na jednotce intenzivní péče – moc dlouho, jeho dlouholetý manažer Miloš Schmiedberger tvrdí, že se tam neměla ocitnout ani na minutu. Vůbec totiž neměla do severoafrické země cestovat.

„Žasnu nad tím, co všechno je možné v souvislosti s Hanou Krampolovou vymyslet,“ cituje Blesk z vyjádření, které Schmiedberger zveřejnil na Facebooku. Její výlet na soustředění adeptů na Muže roku je evidentně mimo jeho chápání.

„Jako dlouholetý manager Jiřího Krampola musím konstatovat, že v současné době je Hanka opravdu vážně nemocná a je neuvěřitelné, jakým způsobem se její zdravotní stav prezentuje na veřejnosti,“ kroutí hlavou dlouholetý blízký spolupracovník známého baviče, který logicky přicházel do kontaktu i s jeho ženou.

Pohled na zacházení s Hanou Krampolovou se mu dokonce příčí natolik, že se od výletu manželů do Tuniska raději distancoval. „Nemohu to ovlivnit, ale osobně si myslím, že je to absolutně mimo mísu a chtěl bych zdůraznit, že já osobně s tím nemám vůbec nic společného,“ konstatuje manažer.

Obdivná slova, jak manželku populárního herce a moderátora pár dní v nemocnici spravilo, rozhodně nepodepíše. Ač není lékař, tak stanovil vlastní diagnózu. „Hanky mi je líto a myslím si, že její léčení bude opravdu dlouhé a velmi komplikované,“ má Schmiedberger jasno.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol