Průšvih Franty z Mostu! Godla vzal peníze a na akci nepřijel!

Zdeněk Godla 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. května 2019 14:51

Herec Zdeněk Godla (43) alias Franta ze seriálu Most! má průšvih! Pořadatel jedné akce, na která měl Zdeněk vystoupit, si stěžuje na to, že si romský herec vzal zálohu, ale nakonec vůbec nedorazil!

Miroslav Kima organizoval akci, která se měla konat v neděli 19. května v Duchově na Teplicku. Hlavním lákadlem byla romská skupina Gypsy Čave a právě Zdeněk „vždycky Most“ Godla. Jenže nikdo z nich nakonec nedorazil!

Gypsy Čave se podle organizátora omluvili, protože jeli ze Slovenska a zůstali viset v koloně. „Franta“ ale ani nedal vědět, že se něco děje. Zdůrazňuje přitom, že s ním mluvil osobně a ptal se ho, zda má volný termín. Herec mu řekl, že ano a že dorazí. „Dokonce udělal upoutávku vzal si i zálohu,“ tvrdí pan Kima.

Godla na videu, která bylo zveřejněno na facebooku dokonce žádá fanoušky, aby na akci přišli. „Budu se na vás těšit,“ vzkazoval. Nakonec se ale vůbec neukázal. Organizátor také tvrdí, že požadoval vrácení peněz za porušení sohody, ale na výzvu mu nikdo neodpověděl. „Přišel jsem o finance za pronajmutí sálu, pronajmutí aparatury a Dj a zaplacení ochranky,“ zlobí se. „Sdílejte, ať nenaletíte jako já,“ dodal Kima, který prý celkem přišel o 25 tisíc.

Sám Godla přiznává, že do Duchova nakonec dojet nezvládl, důvodem prý kvůli jeho pracovním povinnostem – natáčí totiž seriál Ordinace v růžové zahradě. „V neděli se mi prodloužilo natáčení Ordinace a nemohl jsem říct, že musím jet na akci. Tomu pánovi jsem v pondělí psal esemesku, kde jsem se mu omluvil s tím, že tu tisícovku, kterou mi dal předem, mu přinesu. Nevím, proč mi ji dávali,“ tvrdí teď serveru eXtra.cz  Godla.

Kima ale tvrdí, že smska s omluvou vůbec nedostal! Godla s ním prý vůbec nekomunikoval. Volat prý začal, až když se v médiích objevila zpráva o jeho neúčasti na akci. Organizátor podle svých slov nechápe, proč herec kšeft bral, když mu muselo být jasné, že to nestihne. „Proč potom bral peníze a dělal upoutávku?!“ píše naštvaně na facebooku.

Témata: Zdeněk Godla Duchcov