Grossová o další nemoci v rodině: Maminka v ohrožení života?

Natálie Grossová (dcera Stanislava Grosse) a její máma 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. května 2019 15:06 | Aktualizováno: 23. května 2019 4:52

Nemoc už Natálii Grossovou připravila o tatínka Stanislava, proto nerada slyší, když se mluví o zdravotních problémech maminky Šárky, která měla snad být dokonce v ohrožení života. Její dcera teď konečně řekla, jak se věci mají.

Nezletilá muzikálová hvězda Natálie Grossová už přišla o tatínka, zesnulého expremiéra Stanislava Grosse. V posledních týdnech kolovaly zvěsti o život ohrožujících zdravotních problémech její maminky Šárky. Šestnáctiletá zpěvačka vše uvedla na pravou míru.

„To, co se píše není pravda,“ řekla Natálie Expresu. Spekulace přitom mluvily o závažné operaci, při které údajně měli její mamince odebrat obě ňadra kvůli cystám. Teď se zdá, že to nebyla pravda. „Maminka je v pořádku. Musím to zaklepat, ale vše je v pohodě,“ nechala se slyšet její dcera.

Šárka Grossová se má naopak čile k světu a dceři je neustále po ruce. „Maminka je skvělá. Dělá mi řidiče, pomáhá s učením. Žije pro nás,“ promluvila i za sestru Denisu muzikálová zpěvačka. Všechny tři sblížil tragický odchod tatínka, který podlehl neléčitelné nemoci. Nového partnera si Šárka zatím nenašla.

„Se sestrou to neřešíme, jen chceme, aby byla šťastná,“ konstatuje Natálie, která má s Denisou jiné téma. Sestra se totiž bude vdávat, ač termín ještě není známý. „Těším se, až jí s tím budu moct pomoct,“ svěřila se zpěvačka s tím dodatkem, že už se podílí na výběru svatebních šatů.

Jejich maminka si zatím svatební šaty znovu neoblékne. „Pokud si někoho najde, tak doufáme, že na ni bude hodný a bude nás mít rád. Mamka má ale nás a je šťastná,“ dodala na závěr Natálie Grossová.

Témata: Natálie Grossová (dcera Stanislava Grosse) Šárka Grossová (vdova po Stanislavu Grossovi)