Karel Gott a tepláky? Zpěvák vrací úder! Něco tu však nehraje!

Karel Gott 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. května 2019 14:24

Zpěvák Karel Gott šokuje svým vzhledem stále častěji - jednou zestárne, jindy omládne. Třeba když si oblékne tepláky, čímž kromě fanoušků šokoval i stylisty a některé přátele. Co k tomu řekl sám mistr?

Legendární zpěvák Karel Gott v minulém týdnu znovu šokoval fanoušky, když si kvůli hostování na koncertu Leoše Mareše oblékl v duchu písničky Být stále mlád džínsku a tepláky. Jenže mnoha fanouškům i módním expertům už to připadalo za hranou.

I proto se nenašel nikdo, kdo by se k podílu na Gottově oblékání přihlásil. „Já pana Gotta na pódium neoblékal,“ dušoval se pro deník Aha! stylista Filip Vaněk, který ovšem ukázal na zpěvákovu manželku Ivanu a jí blízkého kolegu z módní branže. Jeho jméno vzápětí potvrdil i mnohonásobný Zlatý slavík.

„S nápadem přišel stylista Dušan Chrástek a mně se jeho výběr oblečení moc líbil,“ řekl Gott Aha!. Chtěli tak oslovit Marešovo mladší publikum a proto zvolili netypické, avšak trendy oblečení. „A že můj outfit zaujal, svědčí i více než 78 000 lajků na mém instagramu,“ dodal zpěvák.

Přesto se nešlo ubránit dojmu, že takový outfit k němu prostě nesedí, s čímž souhlasili i lidé z jeho nejbližšího okolí. „Karel a tepláky? Nebo domácí oblek? Nikdy,“ cituje Blesk zdroj z Gottova okolí. Podle něj Gott chodil raději bos, než aby si nazul bačkory. „Tepláková kultura“ se mu prý nelíbila.

Mistr v osmdesátých letech šokoval na návštěvách jiných domácností. Vůbec ho nenapadlo, že by se měl přezouvat, jelikož to po hostech sám nevyžadoval, i když měli boty od bláta. Už se to však změnilo.

„Docela jsem žasl, když jsem u něho nedávno po dlouhé době byl a on mi otevřel v bačkorách. Inu, manželky jsou mocné čarodějky,“ komentuje pro Blesk Gottovu proměnu jiný jeho známý. Zdá se, že už tedy neexistuje ani důvod, aby si neoblékl tepláky.

Témata: Karel Gott