Michal David promluvil o tom, kolik vydělává! Má sto milionů?

Michal David 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. května 2019 12:58 | Aktualizováno: 21. května 2019 13:14

Autor legendárních hitů Nonstop nebo Discopříběh Michal David si za svou kariéru vydělal spoustu peněz, přesto dál intenzivně pracuje. Nejnověji si dokonce postěžoval, že se zas tak dobře nemá. Co si pod tím ale máme představit?

Hitmaker Michal David sice nepracuje v duchu jedné ze svých nejslavnějších písniček nonstop, přesto se lidé domnívají, že si za svůj život vydělal tolik peněz, že by už by nemusel napsat ani notu. „To ne. Tak dobře na tom zase nejsem, že bych už nemusel vůbec nic dělat,“ prozradil týdeníku Sedmička.

Se smíchem pak vysvětloval, že nemá stranou na účtu spoustu peněz. „Opravdu tu nemám nikde nasysleno sto milionů, to ne,“ vtipkoval oblíbený hudebník. Kariéru má sice prý stále rozjetou, ale přesto musí pořád vydělávat. „Navíc jsem typ, že neumím jen tak sedět a odpočívat,“ svěřil se.

Na rozdíl od workoholiků si ale nějaké to volno dopřeje. Snaží se však být akční i na dovolené, neopaluje se jen na pláži. „Musím pořád něco dělat. Ale rád z té práce vypnu,“ konstatuje známý skladatel. Sem tam je totiž podle jeho slov dobré se uvolnit.

„Když jsem na dovolené, neberu telefon. Mám ho vypnutý a zapnu ho tak jednou za dva dny, podívám se, jestli není něco důležitého, a zase ho vypnu. Manželka je na telefonu a mailu, kdyby se něco stalo v rodině nebo bylo něco potřeba. Ale já telefon třeba tři dny vůbec nepoužiju,“ líčí Michal David.

I on však přiznává, že práce je někdy tolik, že musí další nabídky, ač jsou dobré a rád by je vzal, odmítat. Není výjimkou, že má kalendář plný na půl roku dopředu, což je kupříkladu letošní případ. „Už teď mám nejbližší volné termíny až v listopadu,“ sdělil David Sedmičce.

Témata: Michal David