Iveta Bartošová měla dvojče: Neuvěřitelný, co se kolem ní děje, říká Ivana!

Iveta Bartošová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. května 2019 12:14

Ivana Bartošová je dvojčetem zesnulé Ivety Bartošové a ani pět let po smrti sestry – zpěvačky stále nedokáže spoustu věcí pochopit. Kupříkladu úplně postrádá jakoukoliv úctu, s nelibostí naopak pozoruje, kdo o Ivetě do médií neustále mluví.

Spousta lidí neví, že oblíbená zpěvačka Iveta Bartošová (†48) byla z jednovaječných dvojčat. Ivana, ač zpívá také nádherně, si však raději užívá klidu a po smrti sestry se víceméně stáhla do ústraní ještě víc. Proto je šokující, že se po nedávném výročí tragického úmrtí rozhodla promluvit.

„Uplynulo již neuvěřitelných 5 let od úmrtí Ivetky a já nedokážu pochopit, proč se za celou tu dobu nenašel nikdo z významných producentů a neuspořádal memoriál, jak to bývá krásným zvykem, když odejde známá osobnost,“ postěžovala si Ivana serveru eXtra.cz. Jedna věc jí ovšem pije krev ještě mnohem víc.

„Stále se dočítám něčí komentáře z jejího soukromého života, ale o úctě k talentované zpěvačce, která tady za dobu 30 let pro nás zanechala nádherné písně, filmy a jiné úžasné produkce, ani zmínka,“ upozorňuje její sestra, které evidentně vadí, že o Ivetě se píše prakticky jen tehdy, když něco řekne Josef Rychtář a spol.

Letos na podzim se to změní, Lucerna už je na 6. října zamluvená kvůli vzpomínkovému koncertu pro Ivetu Bartošovou. Ivana pozvání s radostí přijala. „Protože cítím upřímný, srdečný a lidský přístup ze strany pořadatele, moc ráda hudební produkci podpořím,“ prozradilo dvojče populární zpěvačky.

Ivetiny hity jako Knoflíky lásky, Tři oříšky nebo Jsi můj pán zazpívají např. Bára Basiková, Ilona Csáková, Daniel Hůlka nebo Standa Hložek za doprovodu smluveného bandu. Přípravy jsou již v plném proudu a k dispozici už jsou i lístky.

Témata: Iveta Bartošová