Těhotná Ewa Farna: Porod za dveřmi?! Co se děje...?

Ewa Farna na koncertě 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. května 2019 11:31 | Aktualizováno: 21. května 2019 22:47

Zpěvačka Ewa Farna co nevidět přivede na svět syna, ještě předtím si střihla posledních pár koncertů. Ten úplně poslední byl na programu včera v Brně a fanoušci se nestačili divit, kde bere Ewa energii. A také tomu, že nerodila přímo na pódiu.

Ewa Farna definitivně odpískala koncerty. Tentokrát je nad slunce jasné, že včerejší vystoupení v brněnském Mahenově divadle bylo na dlouhou dobu poslední, jelikož populární zpěvačku už brzy čekají mateřské povinnosti. Ostatně sama Ewa to ve svém poděkování fanouškům na sociální síti dostatečně zdůraznila.

„B.R.N.O. Tu je to vždycky boží! Děkuju obrovsky, že jste včera do nádherného Mahenova divadla dorazili, moc si toho vážím! Byl to pro mě speciální koncert a nikdy Vám ho nezapomenu,“ napsala Farna na Instagramu a opravdu nemusela vysvětlovat, čím byl včerejší večer tak speciální.

Nadšení návštěvníci brněnského koncertu Ewě i jejímu synovi pod příspěvkem přejí především hodně zdraví a děkují za nezapomenutelný zážitek. Zároveň neskrývají, že je fascinuje, jak se zpěvačka v pokročilém stádiu těhotenství s vystupováním popasovala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93), Kvě 20, 2019 v 11:36 PDT

„Byla jsi super energická na to, že jsi těhotná,“ píše fanynka Šárka. „Mnoho pozdravů posílají sestřičky z infekčního, jsme moc rády, že miminko zůstalo v bříšku, když jsme sledovaly ten příval energie maminky Ewy,“ dodává jistá Eva, která se podle všeho věnuje zdravotnické péči, a tak mohla případně přispěchat na pódium.

Naštěstí to nebylo třeba a Farna se teď může v klidu připravit na blížící se nejhezčí okamžiky svého života relativně v klidu. Vypořádat se musí jen s dotěrnými fanoušky, kteří touží po informacích o miminku z první ruky. Ewa už jim však vzkázala, že jim do jejího soukromí nic není. Návrat na pódia pak připravuje na polovinu října.

Témata: Ewa Farna