Zraněný Bob Klepl: Krutá slova jeho herecké partnerky Holubové!

Bob Klepl a Eva Holubová ve hře Líbánky na Jadranu 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. května 2019 10:19 | Aktualizováno: 21. května 2019 12:11

Loňský rok nebyl pro herce Boba Klepla (61) právě nejveselejší. V červenci po návratu z dovolení měl nehodu - na své motorce údajně narazil do autobusu MHD. A i když svá zranění zlehčoval, nakonec zkolaboval přímo při představení a musel si tak dát na chvíli pohov! On dám přiznává, že jej tato zkušenost změnila.

Nepříjemný nehoda se na Kleplovi podepsala nejen po fyzické, ale i po psychické stránce!

„I moje děti mi říkají, že jsem se od té doby změnil. Jako bych byl pokornější, soucitnější, smířlivější a daleko více přející. Upřímně oceňuji úspěch druhých a to, že mě to těší, mi dělá moc dobře,“ vysvětloval herec pro iDnes.cz.

Od nehody má navíc před motorkou respekt. „Moje okolí mi ji zakázalo a zatím se toho držím, i když časová úspora byla díky ní fantastická,“ popisuje Bob.

Přesto na motorku nikdy nezapomene! „Jako památka na ni mi zůstala vyhřezlá kůstka na rameni, která už tam prý tak zůstane. Nikdo nepovolaný ji ale neuvidí,“ přiznal Klepl 

Právě kvůli tomuto handicapu si z něj utahuje jeho dlouholetá herecká kolegyně Eva Holubová, se kterou hraje v divácky velmi oblíbeném představení Líbánky na Jadranu.

„Jak řekla moje kolegyně Evička Holubová: Ty už stejně postelové scény hrát nebudeš!“ popisuje herec, jak se mu teď Holubová posmívá!

Témata: Bohumil Klepl Eva Holubová