Prozrazeno! Kdo je záhadný milenec Kristiny Kloubkové?

Kristina Kloubková 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. května 2019 9:28 | Aktualizováno: 21. května 2019 22:47

Moderátorka Kristina Kloubková se před pár dny pochlubila, že je po rozchodu s Václavem Kunešem zase šťastná. Dokonce přiznala, že je v tom nový chlap! Jenže záhy se ukázalo, že je top poněkud jinak!

Půvabná moderátorka TV Nova byla dlouho sama. Od rozchodu s otcem své dcery se na veřejnosti neukazovala po boku žádného muže. S Kunešem se sice znali 25 let, randili spolu ale jen něco přes rok. Když se pak z ničeho nic rozešli, byl to pro mnohé obrovský šok!

Teď ovšem moderátorka přiznala, že je opět spokojená a zamilovaná. „Každý děláme chyby, i ve vztazích, takže já to beru jako součást života. Teď momentálně zamilovaná jsem a jsem opravdu spokojená,“ vysvětlovala.

O novém partnerovi ale moc mluvit nechtěla. Jenže své tajemství dlouho neudržela! „Všechno nejlepší k narozeninám, lásko. Miluju Tě,“ popřála svému novému příteli přes sociální sítě. A přidala i jeho fotku. Tedy novému... spíše staronovému! Není jím totiž nikdo jiný, než choreograf Václav Kuneš!

Zdá se tedy, že krize je definitivně zažehnána. Kloubková už v březnu prozradila, že za krachem vztahu nebyl nikdo třetí! Zdá se tedy, že díky dvěma měsícům od sebe si oba uvědomili, že má cenu za tenhle vztah bojovat!

Témata: Kristina Kloubková Václav Kuneš